fbpx
Connect with us

Tribunalul Botoșani a decis arestarea preventivă a unuia dintre bărbații care au forțat 6 tinere să se prostitueze

5 - News Moldova

Botosani

Tribunalul Botoșani a decis arestarea preventivă a unuia dintre bărbații care au forțat 6 tinere să se prostitueze


Unul dintre suspecții implicați în coerciția a șase tinere pentru practicarea prostituției în diverse locații din Botoșani și Alba Iulia a fost plasat în detenție preventivă

Judecătoria Botoșani a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele lui Alexandru I., acuzat de proxenetism. Judecătorii au respins solicitarea acestuia de a fi plasat în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

Echipele de poliție din cadrul Poliției municipiului Botoșani, cu sprijinul forțelor de poliție din Secția de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani, au efectuat în zilele de marți și miercuri șase percheziții la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea infracțiunii de proxenetism.

Aceste locuințe se aflau atât în municipiile Botoșani, cât și în Alba-Iulia.

În urma perchezițiilor, au fost identificate șase tinere care erau constrânse să se prostitueze de către un bărbat de 24 de ani din municipiul București și un alt bărbat în vârstă de 51 de ani din municipiul Botoșani.

Aceștia le obligau să practice prostituția atât în Botoșani, cât și în alte localități, în locuințe închiriate în regim hotelier, obținând astfel profit financiar.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top