fbpx
Connect with us

Un bărbat din Bacău a fost condamnat la 7 ani și 8 luni de închisoare după ce a încercat să-și omoare soția, provocând un accident rutier

accident e8504 - News Moldova

Botosani

Un bărbat din Bacău a fost condamnat la 7 ani și 8 luni de închisoare după ce a încercat să-și omoare soția, provocând un accident rutier


Un bărbat din Bacău a primit o pedeapsă de 7 ani și 8 luni de închisoare pentru încălcarea ordinului de restricție și pentru că a încercat să-și omoare soția, provocând un grav accident de circulație pe unul din drumurile județene

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 13 spre 14 februarie 2022, femeia conducea mașina personală pe drumul public DJ 207G, iar la un moment dat soțul său a observat-o în trafic și a pornit în urmărirea ei cu altă mașină. Ca să o ajungă din urmă, I.G.P. a depășit mai multe autovehicule și apoi a încercat să facă același lucru și cu mașina soției sale, scrie adevarul.ro.

În mașina soției se aflau copilul și sora lui

Femeia îl observase și a accelerat, dar soțul său s-a angajat în depășire și apoi a virat brusc dreapta, acroșând violent mașina acesteia și producând astfel ieșirea în decor a ambelor mașini.

„Înainte ca autovehiculul condus de inculpatul … să depășească lungimea celui condus de persoana vătămată …, inculpatul a virat spre dreapta în direcția autoturismului în care se aflau persoanele vătămate. În aceste împrejurări, autovehiculul condus de inculpat a lovit partea lateral stânga faţă a autoturismului condus de persoana vătămată, iar cele două vehicule au părăsit partea carosabilă.

Autovehiculul condus de persoana vătămată … a lovit un stâlp de iluminat, pe care l-a secționat, iar autovehiculul condus de inculpatul … a lovit un gard împrejmuitor al unui imobil de lângă drumul public, pe care l-a distrus pe o distanță de câțiva metri, și un autoturism marca Mercedes Benz parcat”, au stabilit polițiștii.

După producerea accidentului, bărbatul a plecat de la locul faptei fără a se interesa de starea soției, a copilului lui sau a surorii lui. În urma accidentului rutier, soția acestuia, copilul și sora agresorului au suferit leziuni minore, ce au necesitat 9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Mai multe mesaje din partea bărbatului au fost folosite drept probe la dosar. Din acestea reieșea că i-a adresat soției sale amenințări cu moartea, susținând că apoi se va sinucide.

Judecătorii au vizionat imaginile de pe o cameră de supraveghere din apropierea accidentului, iar pe acestea se vede cum femeia a frânat, fiind activate stopurile de frână. În același timp, soțul său a virat dreapta, ceea ce arată clar intenția lui de a tampona mașina în care se afla partenera sa de viață.

De asemenea, bărbatul susține că nuavea cunoștință de faptul că la acel moment în mașină se afla și fiul său. Din declarația băiatului reiese însă că acesta discutase cu tatăl său cu jumătate de oră înainte de accident, moment în care i-a și spus în ce direcția se îndrepta cu mama sa.

Decizia instanței nu este definitivă.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top