Connect with us

Un tânăr de 23 de ani din BOTOȘANI va concura la PUTEREA DRAGOSTEI

Botosani

Un tânăr de 23 de ani din BOTOȘANI va concura la PUTEREA DRAGOSTEI

Un botoșănean își caută marea iubire la un show tv

Bazat Alexandru, este un tânăr de 23 de ani din județul Botoșani ce a ales să participe la cunoscutul show de televiziune ce ajuns acum  la cel de al patrulea sezon. Formatul emisiunii Puterea dragostei implică un grup de oameni care trebuie să locuiască într-o casă special construită cu scopul de a-și găsi dragostea adevărată.

Alexandra Bazat a declarat faptul că pentru el, acest show este o provocare, în care a vrut să își demonstreze că poate depăși orice limită și orice barieră. De asemenea, scopul principal pentru care s-a înscris în acest show este dat de dorința de a-și găsi sufletul pereche.

 „La calități aș putea trece că sunt o persoană loială, care oferă încredere și are o viață activă. Sunt și puțin gelos, dar doar în situațiile ce impun asta, impulsiv și cred că și faptul că sunt foarte căutat și dorit de către persoanele de sex opus ar putea fi un defect.”, a declarat Bazat Alexandru. 

Emisiunea aduce la un loc mai multe tipologii de oameni, de unde provin și majoritatea conflictelor. În cazul unei dispute aprinse, Bazat Alexandru spune că ar parcurge situația pas cu pas, apoi ar analiza și ameliora tensiunea dintre persoanele implicate în ceartă.

„Mereu o să caut adevărul într-un conflict și o să-l susțin deși în cadrul emisiunii s-ar putea ca imaginea totală să fie denaturată.”, a mai declarat viitorul concurent al emisiunii Puterea dragostei, Bazat Alexandru. 

Concurenții sunt supravegheați non-stop de către camerele de supravegheat. Băieții și fetele din concurs locuiesc în case separate și se întâlnesc cu diferite ocazii în emisiunile live. Un rol important îl are și publicul, care are dreptul de a-și alege concurentul favorit în fiecare săptămână.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top