fbpx
Connect with us

Un tânăr din Botoșani, pedepsit cu ÎNCHISOAREA după ce a fost la un pas să-și UCIDĂ un consătean. Mama agresorului, bună de plată

catuse politia romana - News Moldova

Botosani

Un tânăr din Botoșani, pedepsit cu ÎNCHISOAREA după ce a fost la un pas să-și UCIDĂ un consătean. Mama agresorului, bună de plată


Mama unui tânăr din Botoșani, condamnat la închisoare de doi ani și jumătate, obligată să plătească victimei daune în valoare de aproximativ 20.000 de lei

Tânărul în vârstă de 25 de ani, a primit o sentință definitivă de doi ani și șase luni de închisoare după ce a fost aproape de a omorî un cetățean cu o furcă. Mama inculpatului a fost obligată să plătească victimei daune în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

Curtea de Apel Suceava a decis să aplice măsura educativă a internării într-un centru de detenție pentru o perioadă de doi ani și șase luni în cazul inculpatului Bogdan Petru D. din comuna botoșăneană Ungureni, pentru tentativa de omor. Această măsură se va executa în penitenciar.

Inițial, Judecătoria Botoșani a impus inculpatului o pedeapsă mult mai ușoară, constând în măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de șase luni. Mama inculpatului este obligată să plătească o sumă de 3.900 de lei către partea civilă, cu titlu de daune materiale, și suma de 15.000 de lei cu titlul de daune morale.

Decizia Curții de Apel Suceava este definitivă.

Fapta a avut loc în anul 2016. La acea vreme, inculpatul și fratele său s-au angajat într-un conflict cu un localnic. Inițial, disputa a izbucnit pe terasa unui local din satul Călugăreni, dar s-a mutat apoi pe stradă, escaladând într-o confruntare fizică inevitabilă.

Individul din Botoșani a folosit partea metalică a unei furci pentru a lovi victima în zona capului, cauzându-i leziuni cerebrale grave, care au pus în pericol viața acesteia. Pentru a se recupera complet, victima a necesitat 70 – 80 de zile de îngrijiri medicale.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top