Connect with us

URBAN SERV S.A., societatea de salubrizare a municipiului BOTOȘANI, își mărește parcul auto cu UTILAJE la mâna a doua

Botosani

URBAN SERV S.A., societatea de salubrizare a municipiului BOTOȘANI, își mărește parcul auto cu UTILAJE la mâna a doua

URBAN SERV S.A., firma de salubrizare a municipiului Botoșani, se pregătește să investească în utilaje necesare activității de curățenie a orașului. Șefii Urban Serv vor să cumpere 3 autospeciale multifuncționale second-hande în valoare de aproape 400.000 RON. 

Mai exact, se vor achiziționa:

  • o autospecială multifuncționala 4×4 , second-hand, minim euro 5, pentru curățarea părții carosabile a străzilor din municipiul Botoșani. Valoarea maxima estimată, fără TVA este de 200.000 lei;
  • un utilaj pentru deszăpezirea trotuarelor cu lamă și sărăriță, second-hand, minim euro 5, pentru deszăpezirea și combaterea poleiului pe trotuarele din municipiul Botoșani. Valoarea maxima estimată, fără TVA este de 106.000 lei;
  • un utilaj pentru deszăpezirea trotuarelor și a zonelor pietonale cu lamă și sărăriță, second-hand, minim euro 4, pentru deszăpezirea și combaterea poleiului în zonele pietonale și pe trotuarele din municipiul Botoșani. Valoarea maxima estimată, fără TVA este de 84.000lei.

Luni, 6 septembrie a.c., societatea a scos la licitație contractul de achiziție publică iar până pe 16 septembrie a.c., la ora 15:00 sunt așteptate ofertele agenților economici.

Potrivit documentației, va fi aleasă oferta cu prețul cel mai scăzut.

Operatorii economici ce depun ofertă trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii, din țara de rezidență, să reiasă că operatorul economic este legal constituit, că nu se afla în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Botosani

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top