fbpx
Connect with us

Vară de vară, NOVA APASERV BOTOȘANI le furnizează clienților APA cu PORȚIA

sediu nova apaserv e1656586216710 - News Moldova

Botosani

Vară de vară, NOVA APASERV BOTOȘANI le furnizează clienților APA cu PORȚIA


NOVA APASERV BOTOȘANI continuă să se zbată și în 2022 căci avariile sunt din ce în ce mai numeroase

Botoșănenii au ajuns practic la capătul rabdării, nu trece nici măcar o săptămână fără ca apa să nu fie sistată pe anumite străzi pentru remedierea unor defecțiuni sau la orice ploaie mai serioasă, străzile se inundă, paralizând traficul în municipiu.

sediu nova apaserv e1656586216710 - News Moldova

De altfel, Nova Apaserv a anunțat o limitare a programului de furnizare a apei în oraşul Flămânzi şi în localităţile care sunt alimentate din conducta care vine de la Botoșani.

News Moldova îți recomandă și ...   Un bărbat și o femeie au fost reținuți în Botoșani în urma desfășurării a patru percheziții domiciliare într-un caz de PROXENETISM

Astfel, locuitorii din Flămânzi vor beneficia de apă de luni până vineri şi duminică în intervalul orar 6.00- 9.00, iar sâmbătă în intervalul orar 17.00- 21.00.

Pentru localităţile Cristeşti, Băluşeni, Draxini şi Copălău furnizarea apei urma să fie asigurată, în funcţie de debit, zilnic în intervalul orar 9.00- 16.00.

Nova Apaserv a anunțat și faptul că, începând cu 30 iunie, va restricționa furnizarea apei către localitățile Broscăuți, Șendriceni, Strahova, Sat Nou, dar și în Dorohoi, acestea urmând să beneficieze de apă în intervalul orar 11 – 15.
La fel, în municipiul Dorohoi apa va fi sistată în intervalul orar 23 – 4. Asta deşi oamenii din aceste localități spun că nu apa de aproape o săptămână

News Moldova îți recomandă și ...   Mărturii dureroase ale tatălui Petronelei, eleva din Botoșani ucisă cu 32 de lovituri de cuțit


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top