fbpx
Connect with us

Zona de agrement Polonic din DOROHOI intră în faza LICITAȚIEI pentru DOTAREA cu ECHIPAMENTE

Zona Agrement Dorohoi - News Moldova

Botosani

Zona de agrement Polonic din DOROHOI intră în faza LICITAȚIEI pentru DOTAREA cu ECHIPAMENTE


Primăria Dorohoi a scos la licitaţie achiziţia de echipamente pentru zona de agrement de la Polonic

Este vorba despre achiziţia de mobilier urban, echipament de sonorizare şi echipamente pentru terenuri de joacă, procedura de achiziţie urmând să se finalizeze pe 12 iulie.

Suma totală estimată este de 753.760 lei şi se urmăreşte dotarea obiectivului de investiţii “Zona de agrement Polonic”, astfel încât să se asigure buna funcţionare a acesteia.

News Moldova îți recomandă și ...   Omul de afaceri Cătălin Silegeanu: „Sărbătorim nu doar o țară, ci spiritul inconfundabil al românilor, un amalgam de tradiții, curaj și iubire pentru patrie”

Achiziţia este împărţită pe trei loturi, primul, cu o valoare de 236.000 lei destinat echipamentelor pentru terenurile de joacă, al doilea, de 155.760 de lei, pentru mobilierul urban, iar cel de-al treilea, de 362.000 de lei, pentru echipamentele de sonorizare.

Se cere experienţă similară, iar licitaţia va fi una deschisă. După cum News Moldova a mai relatat, la Polonic amplul proiect presupune realizarea unei zone de agrement de 60.000 mp, cu spații verzi, alei pietonale, piațete, fântâni arteziene, locuri de joacă pentru copii, platformă scenă spectacole, skatepark, zonă administrativă, grupuri sanitare, iluminat nocturn, sisteme de irigații, utilități etc.

News Moldova îți recomandă și ...   U.A.T. municipiul Dorohoi din nou prezent în cadrul acțiunii „Let’s do it, România!”

În fapt, este vorba de două proiecte, unul cu finanţare europeană şi altul cu finanţare locale. Primul proiect, cu finanțare europeană, vizează amenajarea zonei de agrement, cu realizarea tuturor obiectivelor propuse, iar cel de-al doilea proiect presupune punerea în siguranță a iazului Polonic.

Terenurile POLONIC din DOROHOI, Botoșani se transformă într-o ZONĂ de AGREMENT la standarde europene! Lucrările sunt în plină DESFĂȘURARE

News Moldova îți recomandă și ...   Părintele NECULA, despre Alexandra, tânăra mamă DECEDATĂ la maternitatea din Botoșani: "N-avea Raiul aer și și-a chemat o doză de aer"


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top