fbpx
Connect with us

Ministrul Energiei, Sebastian BURDUJA, numit președinte interimar al PNL București

ministrul-energiei,-sebastian-burduja-anunta-fuziunea-intre-elcen-si-termoenergetica

București

Ministrul Energiei, Sebastian BURDUJA, numit președinte interimar al PNL București


Sebastian Burduja, actualul ministru al Energiei, a fost numit președinte interimar al filialei PNL București. Unul dintre contracandidații lui Burduja pentru această poziție era Dan Motreanu, dar sprijinul său a fost retras din cauza legăturilor acestuia cu Florian Coldea

Tot astăzi, 20 noiembrie 2024, membrii partidului liberal vor decide echipa care va coordona campania pentru cele patru tururi de alegeri din 2024. Echipa îi va include pe secretarul general Lucian Bode, pe cei patru prim-vicepreședinți Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Gheorghe Flutur și Iulian Dumitrescu, alături de lideri locali precum Emil Boc, Ilie Bolojan și Ion Dumitrel.

Funcția de șef al PNL București a rămas vacantă după demisia lui Ciprian Ciucu, primarul PNL al Sectorului 6, care a fost presat de conducerea partidului să renunțe la susținerea pentru Nicușor Dan.

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, ocupă în prezent funcția de șef interimar al PNL București.

Sebastian Burduja, care deține funcția de ministru al Energiei, are o relație strânsă cu Marcel Ciolacu, președintele PSD. Ciolacu dorea să îl păstreze pe Burduja în cabinetul său după rotația din iunie. Burduja a ocupat anterior funcția de ministru al Comunicațiilor în guvernul condus de Ciucă.

Deja din 2009, Sebastian Burduja este un nume cunoscut în spațiul public, moment în care și-a lansat un ONG dedicat studenților din străinătate. A avut o prezență constantă în cercurile politice, independent de orientarea politică a liderilor momentului. A candidat independent la alegerile parlamentare, a fondat un partid care ulterior s-a unit cu PNL și a avansat rapid în poziții ministeriale.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in București

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top