Connect with us

A doua DEMISIE de răsunet într-o săptămână în PNL SUCEAVA! Este vorba despre Președintele FEMEILOR liberale din SUCEAVA

Editoriale

A doua DEMISIE de răsunet într-o săptămână în PNL SUCEAVA! Este vorba despre Președintele FEMEILOR liberale din SUCEAVA

LIBERALII reacționează ferm la alianța PNL – PSD!

Dupa demisia Presedintelui Organizatiei municipale a PNL Falticeni, un alt lider important din cadrul filialei PNL SUCEAVA și-a prezentat demisia în mod public!

Este vorba despre Președintele Organizației Județene de Femei din PNL Suceava care este totodată și consilier județean, în speță dna Cătălina CULIPEI.

Dumneaei își justifică DEMISIA prin natura compromisurilor, minciunilor și rușinii pe care trebuie să o îndure membrii PNL în contextul alianței nou-formate între PNL și PSD

„A venit momentul în care, să îmi iau rămas bun de la un proiect pentru care mi-am dedicat toată energia ultimilor ani. Un proiect în care am crezut cu tărie, un proiect care m-a determinat să lupt pentru toate principiile pe care le-am dobândit de-a lungul vieții.

Un proiect politic despre care credeam că este drept, despre care credeam că mă reprezintă, pe care l-am propovăduit cu toată puterea mea”, a precizat Cătălina Culipei.

Renunț la Partidul Național Liberal de astăzi, pentru a-mi putea continua toate proiectele pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine

La fel ca si colegul Ionel VASILIU din cadrul PNL Fălticeni și Președintele Organizației de Femei explică în formularea demisiei că NU se mai regaseste in politica pe care astazi PNL o face.

„Astăzi, Partidul Național Liberal este un partid care nu mă face mândră, modul de a se lua deciziile mă surprinde, iar faptul că s-a ajuns până la a minți, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect”, a mai completat Catalina Culipei.

În DEMISIA Președintelui PNL FALTICENI explicațiile țin de obediența, minciuna și dictatura din interiorul Organizației Județene SUCEAVA a Partidului Național Liberal

🔻🔻🔻 DECLARAȚIE VIDEO🔻🔻🔻

Președintele organizației municipale PNL Fălticeni, Ionel Vasiliu, și-a dat demisia din funcție și din partid

Motivul demisiei lui Ionel Vasiliu a fost modul în care partidul este condus la nivel județean și regional. El a argumentat cu faptul că la nivel județean conducerea se bazează pe obediență, minciună, interes, falsitate, dictatură.

“Fiind un om de onoare, cu principii, pragmatic, un om care crede cu adevărat în valori, nu pot trece cu vederea că nu reușim să ne ținem de cuvânt față de oameni, de alegători, i-am mințit, nu pot trece cu vederea peste ceea ce se întâmplă în interiorul partidului (obediență, minciună, interes, falsitate, dictatură) și toate, deopotrivă, nu au de a face cu liberalismul și convingerile mele”, a scris Ionel Vasiliu în demisia înaintată conducerii PNL Suceava.

Ce urmează??

Două demisii importante în decursul a doar câteva zile semnalizează clar nemulțumirea care mocnește în rândul liberalilor adevărați care se simt mințiți și complet dezamăgiți de acest compromis politic, împachetat sub forma realizării unei așa-zise “păci sociale”.

După ce ai auzit ani întregi cât de rău este PeSeDe din gura președintelui țării dar și a președintelui Partidului Național Liberal, evident că nu își poți explica nici măcar ca simplu cetățean o comuniune politică între cele două formațiuni care apare și poate, chiar este, nenaturală.

Dar ce urmează? Sunt aceste două situații cazuri izolate? mai urmează și altele? Poate acești oameni valoroși și evident cu principii se vor orienta către o nouă construcție de dreapta?

Rămâne de văzut!


Absolvent al SNSPA Bucuresti, specializarea Comunicare Politica si Marketing Electoral; Absolvent al specializarii Relații Economice Internationale din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi; Absolvent al Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" Bucuresti, specializarea MICT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Editoriale

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top