fbpx
Connect with us

Domnule Primar Ion LUNGU chiar NU faceți nimic pentru a STOPA aceste accidente MORTALE în care sunt implicați pietoni pe singura stradă centrală din SUCEAVA?

Editoriale

Domnule Primar Ion LUNGU chiar NU faceți nimic pentru a STOPA aceste accidente MORTALE în care sunt implicați pietoni pe singura stradă centrală din SUCEAVA?


@Cum este posibil ca în Suceava, singura arteră rutieră să nu poată fi patrulată de poliție pe toată durata nopții??? @Ce face POLIȚIA LOCALĂ?? @Ce face Comisia de Circulație din Consiliul Local?? @Unde sunt măsurile de siguranță în trafic? @rușine presei locale aflată în bloc pe statul de plată al primăriei Suceava și care nu prezintă aceste realități deosebit de grave – acesta este motivul pentru care încrederea cetățenilor și în presă este în continuă scădere  

Mor pietonii pe strada Suceavei și Primarul Ion LUNGU tace mâlc

O singură stradă centrală are Suceava și autoritățile nu reușesc să o fluidizeze și să o securizeze.

Este vorba despre singura arteră care leagă cele două părți ale municipiului Suceava mai exact centrul orașului și zona Burdujeni. Această stradă, care străbate râul Suceava, este permanent blocată de traficul rutier în timpul zilei iar pe perioada nopții se produc accidente dintre cele mai grave.

News Moldova îți recomandă și ...   De ce se decredibilizează presa? Studiu de caz: pretinsul ziarist Gabriel GACHI

În luna august o persoană în vârstă era acroșată pe trecerea de pietoni și ucisă pe loc în urma impactului devastator.

În seara zilei de 2 spre 3 septembrie anul curent, deci aseară, un tânăr în vârstă de doar 21 de ani, tot PIETON, nu a avut nici o șansă la viață fiind omorât de un alt șofer teribilist în vârstă de 26 de ani.

Încă o tragedie produsă azi-noapte în Suceava! Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața

Accidentul mortal s-a petrecut în proximitatea unei treceri de pietoni, vineri seara (2.09 – n.r.) în jurul orei 21:45. Comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava a precizat că accidentul a avut loc pe bulevard central din municipiul Suceava, între cartierele Centru și Burdujeni.
Șoferul vinovat de producerea accidentului este reținut de polițiști la această oră.

Oare câte pierderi de vieți omenești mai trebuie să plătească SUCEAVA până primarul Lungu se sesizează că aceasta este o problemă deosebit de gravă?!?

În speranța că la un moment dat Primăria se va sesiza din oficiu și va adopta urgent un set de măsuri de siguranță rutieră nu am ridicat această problemă deosebit de gravă pentru comunitatea suceaveană. Desigur și din respect pentru familiile îndoliate.

News Moldova îți recomandă și ...   De ce se decredibilizează presa? Studiu de caz: pretinsul ziarist Gabriel GACHI

Acum însă, am ales să prezentăm blurat victima acestei tragedii, pentru a înțelege cu toții impactul și efectele nepăsării și inconștienței, atât a șoferilor cât și ale autorităților!!!

Ce credeți, în Europa occidentală nu există șoferi inconștienți care consumă alcool sau droguri și se urcă la volan??

Legea însă este extrem de aspră și pe cale de consecință sunt descurajate total astfel de situații. În egală măsură autoritățile adoptă măsuri preventive uneori excesive, pentru a preveni astfel de situații!

Cum este posibil ca în Suceava, o singură arteră rutieră să nu poată fi patrulată de poliție pe toată durata nopții spre exemplu??? 

News Moldova îți recomandă și ...   De ce se decredibilizează presa? Studiu de caz: pretinsul ziarist Gabriel GACHI

Ce face POLIȚIA LOCALĂ??

Ce face Comisia de Circulație din Consiliul Local??

Unde sunt măsurile de siguranță în trafic?

Există tot mai multe semnale că în Suceava a crescut consumul de stupefiante, autoritățile nu le văd

Aparatul Poliției locale și naționale din Suceava este mult sub media națională! Activitatea dec Combatere a crimei organizate în Suceava ridică mari semne de întrebare în toate domeniile!

Edilul Sucevei pare cu totul incapabil și desprins de realitate. Presa locală este însă plătită în bloc (documentele sunt publice) de Primăria Sucevei motiv pentru care totul este prezentat în culori vii, deși activitatea și eficiența administrativă a Primarului Lungu numai vie nu este!

Contractele primăriei sunt încredințate mereu acelorași firme, așa cum News Moldova demonstrează săptămânal.

De la subdezvoltarea orașului la pierderile de vieți omenești, acesta este prețul plătit! 

 


Absolvent al SNSPA Bucuresti, specializarea Comunicare Politica si Marketing Electoral; Absolvent al specializarii Relații Economice Internationale din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi; Absolvent al Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" Bucuresti, specializarea MICT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Editoriale

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top