Connect with us

DRAGI IESENI, Primarul Mihai CHIRICA are nevoie urgenta de ajutorul vostru!!!

Editoriale

DRAGI IESENI, Primarul Mihai CHIRICA are nevoie urgenta de ajutorul vostru!!!

DRAGI IESENI,

Primarul Mihai CHIRICA are nevoie urgenta de ajutorul vostru

Iată el, NU îşi mai recunoaşte PROPRIA SEMNATURA în dosarul „CHEȘCU” aflat pe masa procurorilor ANTICORUPTIE!!
AJUTAȚI-L să-și reamintească ca este responsabil pentru dezvoltarea urbanistică a Iașului după criterii, așa cum indică procurorii anticorupție, oneroase. A izolat Iașul, nu a atras finanțări, s-a lansat în controverse și dosare penale, a încurajat cumătreală politică și administrativă încasând valori record de bani din partea dezvoltatorilor imobiliari la cumătriile și petrecerile organizate, și-a dosit averea pe numele apropiaților și câte și mai câte. Astăzi însă, are pierderi de memorie!!!
Prin mesajele voastre, cel puțin îi putem oferi o imagine clară a modului în care este perceput în mod REAL în rândul OPINII PUBLICE IEȘENE!
Mesajele dumneavoastră vor cântări greu în procesele de judecată pe care le are pentru aducerea de prejudicii statului român și bugetului local al Iașului!
Așteptăm, mesajele dumneavoastră!

„Referitor la semnarea celor două acte ce mi s-au reţinut a fi false, după ce organul de cercetare penală mi-a prezentat aceste înscrisuri în forma în care sunt ataşate la dosarul prezentei cauze arăt că semnăturile din dreptul meu, de pe ambele documente, seamănă cu semnătura mea, dar semnăturile de pe certificate sunt executate prea pictografic faţă de ceea ce fac eu în mod curent. În faza aceasta nu pot spune cu certitudine dacă este a mea. Tododată, din analiza documentelor puse la dispoziţie de organul de anchetă reiese un conţinut diferit ca şi cum s-ar referi la construcţii distincte, motiv pentru care, dacă au fost aduse la semnat, acestea nu mi-au atras atenţia că se referă la aceeaşi edificare”, a declarat primarul la DNA.

Ziarul de Iasi: URIASA AVERE DOSITA DE PRIMARUL MIHAI CHIRICA

ReporterIS: Averea ascunsă a primarului, un domeniu luxos făcut din bani pe care, oficial, nu îi avea. Reședința din Frasin e de fapt cea mai mare șpagă la vedere din politica ieșeană

DIGI: Mihai Chirica, primarul Iașului, are o proprietate cu biserică privată în curte – VIDEO

7IASI: Bebe-Chirica își face palat de 820 metri pătrați. Cum justifică primarul 1 milion de euro?

 


Absolvent al SNSPA Bucuresti, specializarea Comunicare Politica si Marketing Electoral; Absolvent al specializarii Relații Economice Internationale din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi; Absolvent al Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" Bucuresti, specializarea MICT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Editoriale

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top