fbpx
Connect with us

După ce a turnat gaz pe foc, și-a scăpat țara de sub control! Abuzurile poliției se plătesc, Macron!

nahel - News Moldova

Editoriale

După ce a turnat gaz pe foc, și-a scăpat țara de sub control! Abuzurile poliției se plătesc, Macron!


Dupa ce Nahel M., un tânăr de 17 ani de origine algeriană, a fost împușcat de către un polițist chiar in masina proprie, după ce l-a oprit în trafic, sângele fierbinte al francezilor a început să clocotească.

S-a lăsat cu mașini răsturnate, magazine sparte și proteste în toată țara. Autoritățile franceze au mobilizat 40.000 de polițiști și, după mii de arestări, tot nu fac față situației, motiv pentru care vor să decreteze starea de orgență.

Tânărul fusese oprit în trafic pentru că a condus imprudent. Fiind recidivist, după ce în trecut a fost lăsat să scape de autorități, deși se ocupa inclusiv cu traficul de droguri, s-a ajuns în situația în care un polițist a făcut exces de zel și l-a împușcat mortal. Așa se întâmplă câbd legea nu este aplicată la timp!

Spre ghinionul polițistului, totul a fost filmat, iar imaginile s-au viralizat pe rețelele de socializare. Procurorii l-au acuzat deja de ucidere voluntară.

Anul trecut s-au inregistrat 12 cazuri asemănătoate îndreptate asupra imigranților, cu trei mai multe decât în anul precedent. Francezii adoptă modelul american de după moartea lui George Floyd și transformă, pe bună dreptate, societatea franceză într-una dominată de anarhie!

Franța își merită soarta! Supraspecializarea populației, înlocuirea păturii muncitorești cu imigranți din fostele colonii și stigmatizarea acesteia, nu face decât ca Franța, și pe viitor UE, să culeagă ceea ce a semănat! Amestecul cultural nu poate duce decât la un singur rezultat: tensiuni interetnice, care duc la violențe de stradă.

Protestele s-au extins și în Belgia și Elveția, în care au fost implicați mai mulți minori, și în care au avut loc deja mai multe arestări.

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Editoriale

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top