Connect with us

Presa națională românească anunță că mâine începe RĂZBOIUL în UCRAINA! Nu se precizează ORA

Editoriale

Presa națională românească anunță că mâine începe RĂZBOIUL în UCRAINA! Nu se precizează ORA

Propagandă fără stil în presa românească referitor la un potențial conflict ruso-ucrainean

Ar putea fi ultimele 48 de ore de pace în Europa anunța cu dramatism pe 14.02.2022, la orele 19.50, trustul bucureștean Antena.

ANTENA: „Potrivit serviciilor secrete occidentale, Rusia ar putea declanşa invazia Ucrainei miercuri. Cancelarul Germaniei este cel care face ultimele încercări de evita un conflict armat. Este azi la Kiev şi mâine merge la Moscova. În mod sfidător, Duma de Stat se pregăteşte să recunoască independenţa regiunilor ucrainene Doneţk şi Luhansk”.

Media românească împreună cu „serviciile secrete occidentale” au uitat să ne anunțe ORA la care va avea loc începerea războiului pentru a deschide televizoarele și eventual LIVE-urile pe Facebook

Mai în glumă, mai în serios este normal ca aceste știri, dacă le putem denumi ca fiind știri, să creeze panică și îngrijorare în rândul populației. Pe de altă parte, se produce și un efect pervers în sensul că, în eventualitatea propagării în plan real a unui astfel de scenariu, în viitor, gradul de credibilitate al surselor media va fi extrem de scăzut în rândul populației.

Socio-economic România se confruntă cu probleme extrem de grave generate de crizele succesive generate de impactul crizei facturilor la energie și gaze, scumpirile nejustificate la materii prime și combustibili, ca să nu mai vorbim și despre efectele masurilor pandemice resimțite în continuare!!

Criza forței de muncă la intern cu care se confruntă România a devenit deja o problemă sistemică pentru statul român!

În aceste condiții, noi ce facem? Le dăm „argumente” false tinerilor români pentru a nu mai sta deloc pe gânduri când iau decizia de a PĂRĂSI DEFINITIV PATRIA MAMA!!

În aceste condiții, unde încadrăm acest fluviu necontenit de FAKE NEWS ?!?

De ce fake news? Ministerul rus al Apărării anunță că o parte din trupele poziționate la granița cu Ucraina se întorc la bazele lor, după încheierea unor exerciții militare

„Unitățile din raioanele militare din Sud și Vest, care și-au îndeplinit sarcinile, au început deja încărcarea în transportul feroviar și rutier și astăzi vor începe să se mute în garnizoanele lor” a spus purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov.

Igor Konașenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării

„O serie de evenimente de antrenament de luptă, inclusiv exerciții, au fost efectuate conform planului. Pe măsură ce antrenamentele se vor finaliza, trupele, ca întotdeauna, vor pleca spre bazele lor”, a adăugat oficialul rus.

„Practic toate districtele militare, flotele și forțele aeriene iau parte la exerciții”, a spus Konașenkov.

„O serie de exerciții navale care implică nave de suprafață, submarine și aviație se desfășoară în zonele importante din punct de vedere operațional”, a spus Konașenkov.


Absolvent al SNSPA Bucuresti, specializarea Comunicare Politica si Marketing Electoral; Absolvent al specializarii Relații Economice Internationale din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi; Absolvent al Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" Bucuresti, specializarea MICT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Editoriale

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top