fbpx
Connect with us

Gala Turismului „Descoperă Nord-Est” 2022! Concluzii, imagini, declarații

gala-turismului-„descopera-nord-est”-2022!-concluzii,-imagini,-declaratii

Actualitatea Europeană

Gala Turismului „Descoperă Nord-Est” 2022! Concluzii, imagini, declarații


20220923 154134 scaled - News Moldova

În perioada 22-24 septembrie 2022, ADR Nord-Est, prin Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est și Centrul Regional de Studii Nord-Est, organizează cea de-a VII-a ediție a Galei Turismului „Descoperă Nord-Est”, în județul Suceava

NEWS MOLDOVA și MOLDOVA INVEST au participat la eveniment, pentru a consemna cele mai importante teme, soluții și proiecte, aduse în atenție de conducerea Ministerului Turismului, a Consiliului Județean Suceava, dar și a actorilor activi pe piața turismului românesc. Obiectivul comun este identificarea celor mai eficiente modalități de valorificare a potențialului turistic uriaș al acestui colț de rai numit BUCOVINA.      

Principalul partener al ADR Nord Est pentru Gala Turismului „Descoperă Nord-Est” este Consiliul Județean Suceava, alături de entități precum Asociaţia de Ecoturism Ţara Dornelor (AETD), Asociația Ținutul Zimbrului, Asociația Valea Bistriței și Asociația Culturală Euro-Est Alternativ.

VASILE ASANDEI, directorul general al ADR Nord Est: ”Obiectivul acestor Gale ale Turismului este să oferim informații, să punem actorii în contact unii cu alții, să ridicăm probleme”

Conferința „Descoperă Nord-Est” a fost deschisă cu un cuvânt de bun-venit al directorul general al ADR Nord Est, VASILE ASANDEI, și un mesaj transmis de președintele Consiliului Județean Suceava, GHEORGHE FLUTUR. 

“Ne-am asumat încă de acum vreo 10 ani implicarea în această zonă a Turismului din perspectiva unui actor regional, care își dorește să faciliteze acțiuni congruente la nivel regional. În Turism, din păcate, nu exista un actor care să aducă laolaltă administrația, zona privată, agențiile de  Turism și alții. Și atunci am început să organizăm aceste Gale ale  Turismului, având ca obiectiv să oferim informații, să punem actorii în contact unii cu alții, să ridicăm probleme”, a spus pentru NEWS MOLDOVA, VASILE ASANDEI, directorul general al ADR Nord


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Actualitatea Europeană

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top