Connect with us

VIDEO | CUM influențează AFACERILE de PARTID domeniul SCHIABIL din BUCOVINA? ERORI nepermise la Primăria Vatra DORNEI

Moldova in Direct

VIDEO | CUM influențează AFACERILE de PARTID domeniul SCHIABIL din BUCOVINA? ERORI nepermise la Primăria Vatra DORNEI

O firmă de partid din Câmpulung este interesată de preluarea Pârtiei Veverița sau Primăria din Vatra Dornei este interesata să predea Pârtia Veverița?!?

Acuzații dure formulate de către președintele PSD Vatra Dornei, Petru Ariciuc care este si șeful serviciului local Salvamont. Acesta a criticat atât procedura de consultare publică organizată de primărie pentru proiectul de hotărâre de Consiliu Local prin care se va face concesionarea pârtiei, cât și cuantumul redevenței anuale in valoare de  19.500 de euro, mult prea mica din punctul sau de vedere,  pe care municipalitatea ar urma să o încaseze in urma concesionarii, este mult prea mica.

In emisiunea Moldova in Direct difuzata ieri seara de către News Moldova, acest subiect al concesionarii Pârtiei Veverița, care momentan este in administrația primăriei orașului Vatra Dornei, a fost dezbătut împreună cu șeful serviciului local Salvamont, Petru ARICIUC  si Deputatul de Suceava, Mirela ADOMNICAI.

Deși mulți sunt nemulțumiți de decizia primăriei de a înstrăina administrarea Pârtiei Veverița către societăți comerciale, Șeful Salvamont Petru Ariciuc susține ca dezbaterea publica privind acest proiect a fost făcută de către primăria Vatra Dornei cu ușile închise, toata procedura fiind făcută pe modelul “noaptea ca hoții” iar întreaga documentație care sta in spatele acestei proceduri este plina de greșeli, indicatori financiari si calcule greșite, astfel încât nici o firma sănătoasă la cap nu s-ar încumeta sa intre in acest “joc de-a licitația” cu intenția de a prelua Pârtia, numai in cazul in care, acea firma nu ar fi avantajata si susținută de către administrația locala dorneana pentru a reuși sa câștige licitația si sa preia business-ul in condiții favorabile, profitabile si sigure.

Conform acestuia si a documentelor puse  la dispoziție, inițial Caietul de Sarcini întocmit la repezeala a fost făcut copy/paste după un proiect asemănător,cel al Pârtiei Rarău, ulterior fiind corectat si înlocuita denumirea “Pârtia Rarău”, cu “Pârtia Veverița”

🔻🔻🔻 Declaratia video🔻🔻🔻


Deputat Mirela ADOMNICAI: “Pârtia este Perla Municipiului, este locul in jurul căreia se învârte practic viața municipiului Vatra Dornei”

Deputatul PSD Suceava Mirela Adomnicai, a pus accentul pe importanta economica ca Pârtia Veverița sa rămână in administrația dornenilor si sa nu fie transferata către societăți comerciale. După părerea sa, aceasta afacere este o “alta lovitura” data dornenilor referitor la soarta lor.

Nu tuturor le este greu in aceasta perioada de criza. Daca marea majoritate a agenților economici au de suferit unii înfloresc in aceasta perioada tocmai pentru ca sunt sub o umbrela politica care ii protejează. Aceste încredințări aproape directe dincolo de procedurile legale, sunt pentru a favoriza doar câteva firme iar restul nu au nici o șansă in aceste condiții“, concluzionează deputatul Mirela Adomnicai.

Va invitam sa urmăriți transmisia integrala a emisiunii Moldova in Direct

🔻🔻🔻 Declaratia video🔻🔻🔻

AFACERI de partid cu PÂRTII la VATRA DORNEI! ACUZAȚIILE au fost formulate de șeful serviciului SALVAMONT


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Moldova in Direct

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top