Connect with us

2023 | PARLAMENTARI la RAPORT: Oana BULAI, deputat PSD de Neamț

2023 | PARLAMENTARI la RAPORT: Oana BULAI, deputat PSD de Neamț - News Moldova

Raport Parlamentar

2023 | PARLAMENTARI la RAPORT: Oana BULAI, deputat PSD de Neamț


Raport de activitate al deputatului de Neamț, Oana Bulai din Sesiunea septembrie – decembrie 2022

Oana-Gianina Bulai este membru Comisia pentru tineret și sport (din sep. 2022), în Comisia pentru antreprenoriat și turism – Vicepreședinte (din dec. 2021) și membru Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO.

Aceasta a fost aleasă deputat în circumscripția electorală nr.29 NEAMŢ, iar data validării a fost 21 decembrie 2020 – HCD nr.70/2020.

2023 | PARLAMENTARI la RAPORT: Oana BULAI, deputat PSD de Neamț - News Moldova

 „În luna decembrie, în urmă cu 2 ani, datorită încrederii romașcanilor, a nemțenilor, am fost aleasă în funcția de deputat de Neamț.

În mandatul pe care l-am primit m-am implicat, am fost apropiată de fiecare dintre comunitățile nemțene, mi-am arătat respectul real tuturor, am căutat și am obținut soluții pentru a atinge țeluri care servesc nemțenilor, am luptat pentru proiectele județului nostru, am comunicat cât mai des și, dincolo de toate, am rămas același om.

Mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat în acești doi ani. Le mulțumesc celor care au fost alături de mine și au pus umărul pentru a duce la capăt acțiuni, evenimente, proiecte legislative, destinate vouă, nemțenilor.

Voi munci pe mai departe pentru cei care mi-au fost mereu alături. Am convingerea că vom reuși să ducem la capăt tot ce ne propunem împreună, uniți și solidari.” A declarat Oana Bulai.

2 ani de mandat – activitatea parlamentară a Oanei Bulai în cifre

Activitatea parlamentară a Oanei Bulai în cifre, la 2 ani de mandat, arată astfel:

  • Declaratii politice: 56
  • Propuneri legislative initiate: 58, din care 12 promulgate legi
  • Întrebări si interpelari: 74

2023 | PARLAMENTARI la RAPORT: Oana BULAI, deputat PSD de Neamț - News Moldova

La capitolul declarații politice, pe parcursul celei de-a doua sesiuni parlamentare din anul trecut, a susținut 12 declarații politice, acestea având drept scop primordial prioritizarea, pe agenda politică, a unor probleme importante care țin atât de statutul României în spațiul european, cât și de tinerii țării noastre, de femeile din România, precum și de domenii esențiale ale țării.

Forţa, România!” – Am spus că este momentul să începem să consolidăm poziţia României, o Românie care nu depinde de nimeni, acea ţară demnă care impune respect! Mesajul meu este scurt şi răspicat – Forţa, România! Meriţi să fii acolo unde îţi e locul!

România mea, România noastră!” – E timpul să clădim România noastră, cea în care urmaşii noştri să ştie cine le-au fost înaintaşii şi cine a trudit şi s-a jertfit pentru ca ei să se poată mândri că sunt români!

Trebuie să îndrăznim şi împreună vom reuşi!

„Solidaritatea presupune fapte, nu doar vorbe!” – România este o ţară cu un potenţial energetic foarte mare.

Dacă am folosi la potenţial maxim toate capacităţile de producţie energetică, am putea susţine cu energie ieftină companiile româneşti şi cetăţenii ţării. De ce nu se realizează acest lucru? Este o întrebare la care trebuie să răspundă toţi cei care sunt responsabili de Ministerul Energiei.

„Avem datoria să le oferim tuturor copiilor din România o copilărie fericită” – Sărăcia în rândul copiilor rămâne o problemă gravă în România şi este un fenomen care nu favorizează o societate durabilă, inclusivă şi echitabilă.

Sărăcia în timpul copilăriei poate avea repercusiuni şi asupra vieţii de adult. Avem datoria să le oferim tuturor copiilor din România o copilărie fericită.

„Putem face fapte mari pentru copiii deosebiţi din centrele de plasament!” – Ne dăm seama că un tânăr este integrat în societate în momentul în care are şanse egale cu colegii lui, are un loc de muncă, are o locuinţă, îşi întemeiază o familie, participă la viaţa comunităţii.

România trebuie să ofere speranţă celor mai trişti copii din lume – orfani, abandonaţi sau vulnerabili – ajutându-i să crească, sprijinindu-i la început de drum în viaţă.

„Tinerii pot reprezenta soluţia pentru viitorul României, dar ei trebuie sprijiniţi!” – Pentru tineri sunt esenţiale o serie de aspecte: să-şi preţuiască visele, să dezvolte o pasiune şi să înceapă să lucreze pentru scopul vieţii lor, să-şi ţină ochii larg deschişi şi să se protejeze de orice rău, iar noi să le fim mereu alături.

Tinerii trebuie să-şi amintească întotdeauna că nu sunt singuri şi că joacă un rol esenţial în dezvoltarea societăţii!

România nu este ruda săracă a Europei” – A fi parte din Schengen este un drept pentru România, nu vreun privilegiu pe care ni-l acordă cineva!

România nu trebuie să abandoneze lupta! În momentul acesta, capul plecat, sabia îl va tăia, dacă nu ştim să ne apărăm interesele.

„Femeile de la sat merită toată recunoştinţa şi admiraţia noastră” – E o vorbă românească ce spune că veşnicia s-a născut la sat. Şi mult adevăr este în ea!

Veşnicia s-a născut la sat, iar femeile de la sat merită toată recunoştinţa şi admiraţia noastră.

„Creşterea prevenţiei pentru diminuarea fenomenului mamelor minore este o necesitate!” – Susţin acele mame care provin din familii social-vulnerabile, acele mame minore, acele mame care sunt singure în faţa sorţii, dar au ales să-şi păstreze copilul aproape. Stă în puterile noastre să le oferim copiilor şansa să crească în braţele mamelor!

„Lupta pentru drepturile femeilor continuă!” – Este dreptul femeii de a alege.

Ea ar trebui să poată decide singură cum vrea să fie în lume! O femeie ar trebui să fie liberă să poarte orice doreşte.

Ea ar trebui să fie liberă să facă propriile alegeri cu privire la propriul ei corp şi să fie în siguranţă indiferent de alegerea făcută.

„Îmi doresc ca Parlamentul să fie forţa care schimbă condiţiile de viaţă şi de muncă ale femeii în România” – Vreau ca toate femeile, atât din Neamţ, cât şi din întreaga ţară, să fie protejate de violenţa domestică.

Vreau ca femeia să fie apărată de stereotipurile de gen, inclusiv prin combaterea degradării imaginii sale în spaţiul public.

Vreau ca femeile din România să fie susţinute pentru a-şi obţine independenţa economică prin deschiderea unei afaceri.

Putem reuşi să obţinem toate acestea. Însă doar împreună, dacă suntem unite, dacă ne susţinem una pe alta!

„Este necesar un dialog prelungit pentru a avea cea mai bună formă a Legilor educaţiei!” – Educaţia trebuie să fie prioritatea oricui, însă când vorbim despre o schimbare substanţială în acest domeniu, trebuie să avem o analiză aprofundată şi o consultare a cât mai multor persoane care sunt vizate de aceste modificări.”

Exercitarea controlului parlamentar

Pe lângă inițierea unor proiecte legislative, în calitate de parlamentar de Neamț, Oana Bulai și-a exercitat atribuțiile ce derivă din controlul parlamentar: adresarea întrebărilor și interpelărilor membrilor Guvernului, în vederea identificării planurilor acestor asupra unor probleme care i-au fost semnalate atât de către romașcani, cât și de nemțeni.

News Moldova îți recomandă și ...   Fostul președinte al CJ Neamț, Ionel ARSENE, cere revizuirea condamnării! DNA și apărarea, în acord asupra competenței instanței

A adresat 13 întrebări și interpelări miniștrilor în această sesiune parlamentară, după cum urmează:

  • Ministrul Educației – Specialiștii consultați pentru realizarea legilor educației – Românii trebuie să cunoască cine sunt acei specialiști care au lucrat la proiectele legilor educației. Pentru a exista o transparență mai mare în privința proiectelor, Oana Bulai a solicitat lista celor 10.000 de specialiști la care a făcut referire ministrul educației, precum și detalii despre aceștia.
  • Ministrul Educației – Situația nepunerii în executare a hotărârilor judecătorești, generată de programul de salarizare EDUSAL – Care sunt măsurile pe care le-a dispus ministrul sau le va dispune pentru a verifica situația prezentată de către Sindicatul Liber al Lucrătorilor din Învățământ și Cercetare Științifică Neamț, dar și modalitatea în care va proceda pentru identificarea unei soluții concrete, de care să uzeze unitățile de învățământ, pentru a respecta decizia instanței.
  • Ministrul Antreprenoriatului și Turismului – Situația firmelor din România în contextul costurilor cu energia – Oana Bulai a solicitat măsurile de sprijin pe care ministerul le are în vedere pentru susținerea IMM-urilor din țara noastră în această perioadă dificilă și a solicitat procentul firmelor aflate în risc de colaps în România.
  • Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – Situația taberelor pentru copii – Oana Bulai a cerut ministerului să îi spună care sunt măsurile sau strategia pe care le are în vedere pentru a crește numărul taberelor și al locurilor în acestea pentru copii, precum și dezvoltarea de programe dedicate.
  • Ministrul Sănătății – Situația mamelor minore – Având în vedere că România se află pe primul loc în UE în privința numărului de nașteri în rândul mamelor cu vârste mai mici de 15 ani, Oana Bulai a solicitat ministerului să prezinte situaţia minorelor care au devenit mame, atât la nivel naţional, cât şi în judeţul Neamț, precum și strategia pe care o are Ministerul Sănătăţii pentru creșterea activităţilor preventiv-educative desfăşurate în unităţile de învăţământ, în vederea diminuării fenomenului mamelor minore.
  • Ministrul Sănătății – Situația dozelor de adrenalină pentru autoinjectare pentru copiii alergici și cu risc de șoc anafilactic – A solicitat ministrului situația aplicării legii privind protecţia drepturilor persoanelor diagnosticate sau suspectate a fi diagnosticate cu boli sau afecţiuni alergice, precum și stadiul în care se află înființarea centrelor naţionale de alergologie din diferite zone din ţară, cele care sunt prevăzute în legislație.

2023 | PARLAMENTARI la RAPORT: Oana BULAI, deputat PSD de Neamț - News Moldova

  • Ministrul Energiei – România are instalații de energie electrică ce zac nefolosite – O.Bulai a cerut ministerului să transmită care sunt motivele pentru care hidrocentrala de la Răstolnița este în continuare nefuncțională, dar și dacă sunt alte obiective de acest gen la nivel național care zac nefolosite.
  • Ministrul Educației – Măsuri pentru sprijinirea adolescenților de a-și atinge obiectivele din punct de vedere educațional – Potrivit unui sondaj realizat de fundația World Vision România, aproximativ 80% dintre adolescenţii din medul rural şi alte comunităţi dezavantajate își doresc să ajungă la facultate, dar peste un sfert dintre ei se tem că nu vor obţine diploma de bacalaureat. Bulai a solicitat ministerului măsurile și soluțiile pe care le are în vedere pentru a răspunde îngrijorărilor manifestate de către adolescenții români.
  • Ministrul Sănătății – Situația medicilor de familie în România – țara noastră se confruntă cu o criză națională de medici, mai ales pentru specialități precum medicina de familie și medicina de urgență. Oana Bulai a transmis ministerului să spună câți români care sunt asigurați sau coasigurați în sistemul de sănătate din România nu sunt înscriși în listele unui medic de familie, dar și care sunt măsurile pe care le are în vedere pentru a-i atrage pe tinerii rezidenți pentru ca aceștia să aleagă o carieră în domeniul medicinei de familie.
  • Ministrul Justiției – Amenințările unui politician la adresa unei jurnaliste de la radioul public – Având în vedere că un parlamentar maghiar de la partidul extremist Patria Noastră a amenințat o jurnalistă din România cu „spânzurarea”, Bulai a solicitat ministrului să spună ce măsuri au fost luate de către instituțiile de justiție împotriva politicianului maghiar după amenințările făcute la adresa jurnalistei Parászka Boróka de la Radio Târgu Mureș, dar și care sunt modalitățile prin care o femeie se poate apăra în fața unor instigări la ură și a unor amenințări.
  • Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – Copiii din România, cei mai expuși riscului de sărăcie și excluziune socială din UE – Ministrul familiei este o persoană care și-a manifestat mereu preocuparea față de bunăstarea copiilor, tocmai de aceea Oana Bulai i-a solicitat să spună care sunt măsurile pe care ministerul le are în vedere pentru a combate fenomenul sărăciei și excluziunii sociale în rândul copiilor.
  • Ministrul Educației – Îmbunătățirea calității serviciilor publice de educație – Potrivit unui sondaj realizat de INSCOP Research, peste jumătate dintre români apreciază că slaba pregătire și dezinteresul unora dintre profesori este o problemă principală a sistemului de educație. În aceste condiții, Bulai a transmis ministrului educației să spună ce măsuri are în vedere pentru îmbunătățirea calității serviciilor publice de educație.
  • Ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor – Situația lemnelor de foc pentru români – Sunt peste 3 milioane de gospodării în România care se încălzesc cu lemne de foc, iar în județul Neamț o bună parte din casele din mediul rural folosesc lemnele pentru a se încălzi. Mulți dintre ei nu au reușit să își asigure necesarul pentru iarnă. Tocmai de aceea,  Oana Bulai a solicitat ministrului cum are în vedere să îndrepte ordonanța privind plafonarea prețului la lemne, care a creat un blocaj, astfel încât românii să își poată procura lemnele de foc.
News Moldova îți recomandă și ...   Adrian Ciobanu, subprefectul județului Neamț, și-a dat demisia pentru a candida la alegerile parlamentare din 1 decembrie

Ce legi a inițiat?

În această sesiune parlamentară, Oana Bulai a inițiat/co-inițiat 25 de propuneri legislative, dintre care majoritatea vizează îmbunătățirea serviciilor publice, întărirea contractului social stat – cetățean, respectiv creșterea calității în educație sau sănătate.

Printre aceste proiecte se numără:

1) Proiect de Lege pentru prevenirea şi combaterea cancerului – propunerea legislativă răspunde nevoii societății de a pune în centru pacienții și de a întări reziliența acestora asigurându-le mijloace și resurse pentru prevenirea și respectiv tratarea cancerului ca boală care poate și trebuie să fie învinsă.

2) Propunere legislativă privind modificarea şi completarea Legii nr.235/2010 pentru acordarea burselor de merit olimpic internaţional elevilor premiaţi la olimpiadele şcolare internaţionale – acest proiect urmărește recunoașterea și stimularea înaltei performanțe școlare și a copiilor cu cetățenie română din diasporă, care studiază în străinătate, și au participat ca membri ai loturilor olimpice școlare ale României și care ar putea contribui indirect la reîntoarcerea și păstrarea resursei umane de valoare în țară.

3) Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.217/2016 privind diminuarea risipei alimentare – pentru a limita efectele nocive ale crizei alimentare, pentru a reduce numărul persoanelor care nu au acces la hrană, precum și pentru a micșora volumul deșeurilor, prezentul proiect vizează reglementarea la nivel național a activității tuturor operatorilor economici din sectorul agro-alimentar și măsurile privind reintroducerea alimentelor în circuitul economic, distribuirea alimentelor către persoanele defavorizate și conectarea producătorilor locali cu distribuitorii și comercianții din România.

4) Propunere legislativă pentru înfiinţarea Registrului naţional al gravidelor şi mamelor minore, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr.272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului – crearea unei baze de date la nivel național a adolescentelor aflate în situație de risc/însărcinate este primul pas în coordonarea colectării datelor și a utilizării acestora la nivel național, județean și local.

5) Am semnat proiectul de lege inițiat de președintele PSD, Ion Marcel Ciolacu, împreună cu Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalitatii de Șanse, care prevede introducerea unei cote de 30% femei pe liste la alegerile locale și în consiliile de administrație ale companiilor de stat.

Prin proiectul inițiat de PSD, România va face paşi foarte importanţi pentru democraţie, pentru că va ridica la nivelul opiniei publice conştiinţa asupra egalităţii între bărbaţi şi femei care încă este un deziderat.

Activitate politică

În anul 2022, Oana Bulai a fost confirmată în funcția de președinte al organizației PSD Roman.

„Sunt onorată de încrederea pe care colegii mei din PSD Roman mi-au acordat-o pentru a fi președintele organizației pentru următorii 4 ani.  Le mulțumesc pentru susținerea pe care mi-au acordat-o și pe care mi-o arată de fiecare dată!

Funcția de președinte al organizației nu doar mă onorează, ci mă și responsabilizează. Îmi voi folosi toată puterea, toată determinarea și toată ambiția, astfel încât să facem cinste filialei județene a PSD Neamț, dar și la nivel național, prin rezultatele noastre.

Nu am fost niciodată un om individualist. Ce mă caracterizează este munca în echipă. Mie echipa îmi dă viață, îmi oferă perspectivă, îmi dă forță!”

1) Școala Politică a Femeilor Social Democrate

2023 | PARLAMENTARI la RAPORT: Oana BULAI, deputat PSD de Neamț - News Moldova

Forța Partidului Social Democrat este dată și de femeile din conducerea partidului, dar și din fiecare organizație!

În acest moment, Oana Bulai crede că valoarea PSD este dată și de femeile pe care le are în componența sa, dar și de faptul ca acestea au întreaga susținere a conducerii partidului.

„Femeile trebuie să se sprijine, să se motiveze, să se ridice una pe alta, iar lucrul cel mai important:

SĂ FACĂ ECHIPĂ! Numai așa putem să ne facem vocea mai bine auzită, doar așa putem fi mai puternice!”

2) „Europa Noastră, Viitorul Nostru”

Oana Bulai a luat parte la dezbaterea interactivă organizată de PES Activists. Astfel de evenimente contribuie la pregătirea membrilor PES și PSD pentru a genera și implementa soluții pentru problemele cu care românii se confruntă, soluții social-democrate.

Implicarea celor aproximativ 300 de participanți la dezbaterea despre viitorul comun al Europei nu face decât să confirme interesul pe care aceștia îl au pentru proiectele de viitor ale României.

3) Dezbatere publică privind Legile Educației

Legile Educației sunt extrem de importante pentru generațiile viitoare! Trebuie să avem legi bune, care să asigure un învățământ de calitate, credibil, modern, digitalizat, prietenos, care să vină în sprijinul elevilor și să-i formeze pentru viață.

Despre modificările aduse de legile educației, Oana Bulai a discutat în cadrul dezbaterii pe care a organizat-o în Piatra Neamț cu cadrele didactice, reprezentanții sindicatelor, elevii, personalul didactic auxiliar și nedidactic din județ.

News Moldova îți recomandă și ...   Analiza MOLDOVA INVEST | Cum a evoluat averea secretarului general al județului Neamț, Daniela SOROCEANU, în perioada 2022 - 2024

„Sunt o persoană pe care o caracterizează eficiența, care se bazează foarte mult pe proiecte. Nu am vrut doar să punctăm un eveniment, ci am vrut să identificăm lucrurile care ar putea îmbunătăți sistemul educațional din țara noastră.”

2023 | PARLAMENTARI la RAPORT: Oana BULAI, deputat PSD de Neamț - News Moldova

4) Întâlniri între primarii din Neamț și miniștrii PSD

Oana Bulai a subliniat că îi va sprijini mereu pe primarii care își vor dori să dezvolte și să ducă localitatea pe care o reprezintă la un alt nivel.

Deputatul Bulai a subliniat că va fi mereu alături în relația lor cu membrii Guvernului și va discuta cu miniștrii despre problemele și proiectele comunităților din județul Neamț.

Împreună cu primarul PSD al comunei Ion Creangă, Dorin Tabacariu, a discutat cu ministrul finanțelor, Adrian Câciu, despre problemele punctuale ale comunei, dar și despre proiectele pe care primarul le are în plan pentru a le implementa.

„Mă bucur atunci când văd primari implicați și dedicați comunităților care i-au ales.”

Activitate organizația PSD Roman

1) Campanii PSD Roman:

Campania „Ghiozdănelul” organizată de Echipa PSD Roman a continuat și în 2022 și a adus bucuria pe chipurile a 25 de copii din medii defavorizate. An de an pentru mulți copii începutul anului școlar reprezintă o mare sărbătoare, din păcate avem și copii care nu au cu ce merge la școală din lipsa mijloacelor financiare ale familiei din care provin. Pentru ei am organizat campania „Ghiozdănelul”.

2) Acțiuni pentru municipiul Roman și nemțeni:

a) Romașcanii au nevoie de soluții!

„Culoarea politică nu contează când e vorba despre rezolvarea unor probleme cu care ne confruntăm. Sunt necesare soluții, iar oamenii trebuie respectați.

Tocmai pentru a găsi soluții am transmis în luna octombrie 2 solicitări, una către Primăria Roman, alta către ApaServ, pentru a ne spune care sunt soluțiile pe care le au cu privire la problema apei din oraș.

Nu putem merge la nesfârșit pe calea acuzațiilor, în vreme ce romașcanii au probleme cu apa necesară pentru igiena personală, pentru a-și prepara mâncarea.”

b) Bani pentru proiectele din Neamț

Alături de colegii parlamentari din PSD Neamț, am depus două amendamente la legea bugetului de stat pe anul 2023, care au fost și aprobate de plenul Parlamentului, prin care vor fi alocate fondurile necesare pentru eliberarea albiei râului Siret și refacerea podului din comuna Sagna, sat Luțca.

Fondurile solicitate prin cele două amendamente vin să sprijine Consiliul Județean Neamț, cel care va asigura diferența de fonduri necesară pentru a acoperi valoarea cheltuielilor.

3) Evenimente:

a) Doar dacă ne sprijinim și acționăm împreună, noi, femeile, putem să ne facem vocea auzită!

La începutul lunii noiembrie, am participat la Conferința „Femeile parlamentar din România și promovarea egalității de gen ca angajament național” desfășurată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, Klaus Iohannis, și la care a luat parte una dintre cele mai influente femei din politica europeană, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

b) „Arta ești TU!”

„Arta ești TU!” este primul eveniment al tinerilor din cadrul Ligii Elevilor Social-Democrați Roman pe care l-au organizat și în cadrul căruia au reușit să aibă 100 lucrări expuse și oferite spre vânzare.

Toate veniturile obținute în urma acestui eveniment au fost folosite pentru a-i ajuta pe romașcanii care au nevoie de sprijin în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Sunt fericită și mândră că am reușit să strâng alături de mine o echipă de tineri cu sufletul uriaș.

Uitându-mă la cum au evoluat și la tot ce au realizat până acum, știu că viitorul va arăta bine și vor face din România noastră frumoasă, una și mai puternică.

c) Bucurii de sărbători!

An de an ne dorim să aducem bucurie pe chipurile romașcanilor în preajma sărbătorilor.

Am legat relații speciale cu multe dintre familiile pe care le-am sprijinit în anii trecuți în campaniile noastre umanitare. Pe aceste familii de care ne-am atașat deja, pe care le cunoaștem, nu le-am uitat nici anul care a trecut.

d) Excursie pe Ceahlăul nostru sfânt!

Alături de 50 dintre tinerii care fac parte din Proiectul „VIITORUL EȘTI TU!” , Oana Bulai a organizat o excursie pentru a explora minunățiile pe care Ceahlăul le adăpostește.

Astfel de activități înseamnă să investești cu adevărat în tineri. Investiția în cei care sunt viitorul nostru nu presupune doar educația din școală, ci și activitățile extrașcolare, cele din care învață lucrurile utile în viață.

2023 | PARLAMENTARI la RAPORT: Oana BULAI, deputat PSD de Neamț - News Moldova

e) „Tabăra de bine!”

Oana Bulai a fost gazda „Taberei de bine” organizată de Asociația Maria Holtzhauser coordonată de o femeie deosebită, Maria Holtzhauser. Alături de echipa ei a pregătit o zi de neuitat celor 30 de olimpici din Fălticeni, celor 20 de tineri din cadrul Proiectului „Viitorul ești TU!” si celor 20 de tineri de la Tașca.

În loc de concluzie, Promisiuni de viitor

Voi continua activitatea de legiferare în interesul vostru, al celor care mi-ați acordat încrederea de a vă reprezenta în Parlament.

Voi intensifica promovarea județului nostru la nivel național prin activitățile pe care le voi desfășura.

Voi spori comunicarea cu dumneavoastră și voi aduce mai aproape de fiecare factorii de decizie de la nivel național.

Voi contribui la dezvoltarea județului Neamț prin instrumentele pe care le am la îndemână ca parlamentar.

Nu pot face asta singură. Vreau să lucrăm împreună, să aducem Parlamentul mai aproape de voi, indiferent de mediul în care locuiți sau vă desfășurați activitatea, indiferent de origine, etnie, statut sau aspirații.

Este nevoie de mobilizarea noastră, a tuturor, pentru binele comunității noastre, pentru dezvoltarea județului nostru”, a concluzionat Oana Bulai, deputat de Neamț.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Raport Parlamentar

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de vară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – summer edition 2024

- read the e-paper version -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top