Connect with us

AFACERE de partid la POIANA STAMPEI! Firma proaspăt deschisă unui fost consilier local a câștigat un contract GENEROS la PRIMĂRIE

Anchete

AFACERE de partid la POIANA STAMPEI! Firma proaspăt deschisă unui fost consilier local a câștigat un contract GENEROS la PRIMĂRIE

Fostul consilier local PSD și Președintele TSD Poiana Stampei, Alexandru Isopel, a bifat un contract în valoare de peste 150 000 RON cu o firmă înregistrată la Registrul Comerțului în urmă cu 2 luni. Contractul are ca obiect: „Servicii de administrare a Salii Sporturilor si a terenurilor de sport – cel cu gazon natural si cel cu gazon artificial din comuna Poiana Stampei”.

„Munca în echipă” răsplatită la Poiana Stampei

 La alegerile locale din data de 27 septembrie 2020, Alexandru Isopel se afla pe poziția a treia a listei de consilieri locali pentru primăriei Poiana Stampei. După câstigarea alegerilor de către social-democratul Viliuț Mezdrea, Isopel a decis să se retragă de pe lista de consilieri locali.

Cu toate acestea, primarul VILUŢ MEZDREA nu a uitat implicarea activă a membrului PSD în campania electorală, iar 4 luni mai târziu edilul i-a rasplatit implicarea oferindu-i un contract în valoare de 157 200 RON.

„Munca in echipa este cea care ii face pe oamenii obișnuiți sa aibă rezultate nemărginite! Noi suntem echipa, el este omul și impreuna suntem pentru Poiana Stampei! Faptele au vorbit pana acum , proiectele și timpul vor dovedi in continuare! Impreuna suntem mai puternici!
Reușim impreuna, pentru Poiana Stampei!!!”, scria pe facebook în data de 25 septembrie 2020, Alexandru Isopel

Conform profilului de facebook al lui  Alexandru Isopel, acesta este Administrator la Sala Sporturilor Poiana Stampei.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la atribuirea contractului de administrare a Sălii Sportului, l-am contactat de primarul comunei, Viluț Mezdrea. Am fost curioși să aflăm cum o firmă cu doar două luni de activitate a reușit performanța de a câștiga un contract public, la o valoare destul de ridicată și destul de complexă!

Totodată am vrut să înțelem care sunt în prezent raporturile dintre edilul comunei și Alexandru Isopel, administratorul firmei, ALEDORSIM SPORT SRL, care a câștigat contractul cu Primăria Poiana Stampei.

La toate aceste întrebări edilul Viluț Mezdrea a preferat să ne răspundă doar că această firmă a câștigat pentru că r fi oferit prețul cel mai mic. Primarul a declarat că firma fostului consilier local Isopel a câștigat licitația deoarece a avut prețul cel mai scăzut.

”Domnul Isopel nu este consilier local. La licitație au depus documentație doar două firme, iar firma câștigătoare a fost aleasă deoarece are prețul cel mai bun. Firma se va ocupa de administrarea Bazei Sportive din comuna Poiana Stampei”, a declarat primarul comunei Poiana Stampei, Viluţ Mezdrea.

Am încercat să obținem o declarație și de la Isopel Alexandru, însă după ce a fost întrebat de licitație acesta a închis apelul telefonic.

Conform caietului de sarcini, prestatorul ALEDORSIM SPORT S.R.L. se obligă să:

  • să asigure personalul pentru supravegherea activităților desfășurate în Sala Sporturilor Poiana Stampei, la piscină, saună, salină, jacuzzi, teren de sport, sală de fitness;
  • să întrețină terenul de sport cu gazon natural și pista de alergare;
  • să asigure curățenia și condițiile de igienă optime pentru desfășurarea activităților specifice;
  • să  încaseze tarifele utilizării, spațiilor din incinta Sălii sportului Poiana Stampei, conform sumelor aprobate prin HCL, sumele încasate urmând să fie depuse la caseria primăriei, pe bază de borderou;

 

 

Lect. univ. dr. Florian Olteanu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Anchete

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top