fbpx
Connect with us

CÂT de bine CÂȘTIGĂ salariații CJ BOTOȘANI?! Doina FEDEROVICI ridică lunar 23.400 RON

CÂT de bine CÂȘTIGĂ salariații CJ BOTOȘANI?! Doina FEDEROVICI ridică lunar 23.400 RON

Botosani

CÂT de bine CÂȘTIGĂ salariații CJ BOTOȘANI?! Doina FEDEROVICI ridică lunar 23.400 RON


Salarii imense, dar care sunt rezultatele muncii lor?

Infrastructura rutieră din județul Botoșani este complet distrusă. Drumurile arată ca după război iar conducerea Consiliului Județean Botoșani refuză să recunoască public această tristă realitate!

Investițiile lipsesc cu desăvârșire în județul Botoșani, iar autoritățile județene nu fac absolut nimic pentru a veni în sprijinul mediului privat, facilitând atragerea investițiilor în plan local!

Despre ce investiții putem vorbi pe de altă parte în condițiile în care ÎN BOTOȘANI NU EXISTĂ GAZ METAN NICI ÎN ANUL 2021!!! Și din nou, Consiliul Județean Botoșani nu ridică un deget pentru a soluționa această situație!

Majoritatea botoșănenilor din mediul rural trăiesc sub limita pragului de sărăcie, iar social-democrații din conducerea județului ridică salarii precum cele pe care le veți afla în continuare!

Sunt excelent PLĂTIȚI, dar le lipsesc REALIZĂRILE

În timp ce majoritatea salariaților de la privat trăiește cu salariul minim pe economie (puțin peste 2.000 de lei), la stat se câștigă „ca în afară”. Salariile angajaților din Consiliul Județean încep de la aproape 4.000 de lei lunar și ajung la peste 18.000 de lei.

La fel ca în cazul primăriilor, și Consiliul Județean este obligat să actualizeze în fiecare an, pe data de 31 martie și 30 septembrie, lista cu salariile pe care le încasează angajații din instituție.

În Consiliul Județean Botoşani sunt salarii de top. De la președinte la vicepreședinți, directori şi şefi din cadrul instituției, toți au salarii la care unii dintre angajaţi din mediul privat nici nu ar îndrăzni să se gândească. În plus, la toate acestea se adaugă prime şi sporuri care pot ajunge, în anumite cazuri, la mii de lei.

CÂT de bine CÂȘTIGĂ salariații CJ BOTOȘANI?! Doina FEDEROVICI ridică lunar 23.400 RON - News Moldova

Până la actualizarea listei din 31 martie 2021, vă prezentăm cât câștigă la momentul actual angajații Consiliului Județean, de la președinte la orice alt angajat. Rămâne de văzut dacă noua administrație județeană va majora remunerațiile bugetarilor botoșăneni după data de 31 martie a.c.

Indemnizație de 23.400 lei pentru președinta Consiliului Județean Botoșani, Doina FEDEROVICI

Consiliul Județean (CJ) Botoșani a actualizat la 30 septembrie 2020, pe site-ul instituției, salariile/indemnizaţiile brute ale personalului cu funcții. Cap de listă, cu cel mai mare salariu, este Doina FEDEROVICI. Președintele CJ Botoșani primeşte o indemnizaţie lunară de 18.720 lei, plus alți 4.680 de lei, majorare lunară începând cu data de 03.05.2019.

Potrivit declarațiilor publice, în subordinea președintei CJ este doar Spitalul Județean „Mavromati”.

Cei doi vicepreședinții au indemnizații de 16.640 lei fiecare

Cei doi vicepreședinți ai CJ Botoșani sunt Dorin Birta de la PSD și Bogdan Dăscălescu de la ALDE.

Dorin BIRTA nu este la primul mandat de vicepreședinte al CJ. Dintre instituțiile subordonate Consiliului Județean, BIRTA coordonează activitatea de la: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului; Direcția Județeană de Drumuri și Poduri ; Sanatoriul Podriga și unitățile de asistență medico sociale din Mihăileni, Suharău, Săveni, Ștefănești și Flămânzi

Bogdan DĂSCĂLESCU este reprezentantul ALDE care a candidat la președenția Consiliului Județean, însă după alegerile locale din 27 septembrie, acesta a ocupat postul de vicepreședinte. DĂSCĂLESCU are în subordine: Biblioteca Județeană, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Serviciul Public Comunitar de Evidență a Populației, Școala Populară de Arte, UAMS Sulița și Școala Specială „Sf. Stelian” Botoșani.

Cei doi vicepreședinți au indemnizații de 16.640 lei fiecare, plus alți 4.160 de lei tot majorare lunară.

Alți angajați cu salarii de mii de lei din administrația județeană botoșăneană 

Secretarul general al județului are o indemnizație lunară brută în valoare de 14.248 de lei. Arhitectul şef are un salariu brut de 13.874 lei . Directorul executiv cu grad II are o remunerație de 13.166 lei brut.

Un şef de serviciu are un salariu de bază de 11.669 lei brut. La aceste sume se mai adaugă un spor de condiții periculoase sau vătămătoare în cuantum de 10% din salariu de bază.

Cei ce ocupă funcții publice de execuție, auditor, consilier juridic, inspector sau referent au remunerații cuprinse între 4.227 de lei și 10.104 lei brut.

Muncitorii calificaţi au un salariu de bază cuprins între 3.516 lei și 4.380 de lei în funcție de gradație.

De menționat este și faptul că bugetarii din CJ Botoșani câștigă sume în plus, pe lângă acest salariu de bază deja uriaș. Ei mai încasează diverse indemnizațiivenituri din participarea la proiecte pe fonduri europene și se bucură de vouchere de vacanță. 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top