Connect with us

Era GARAJELOR dintre blocuri apune și în SUCEAVA! Spațiile eliberate vor fi MODERNIZATE de PRIMĂRIE

Featured

Era GARAJELOR dintre blocuri apune și în SUCEAVA! Spațiile eliberate vor fi MODERNIZATE de PRIMĂRIE

Problema locurilor de parcare ar putea fi soluționată în SUCEAVA

Lipsa locurilor de parcare este una dintre problemele acute cu care sucevenii se confruntă. Lipsa spațiilor dintre blocuri a făcut imposibilă amenajarea unor parcări moderne care să răspundă într-un grad mai ridicat numărului continuu ridicat de mașini înregistrat în Suceava.

În cadrul Primăriei Municipiului Suceva există un proiect ce vizează demolarea unor garaje provizorii în favoarea înființării unor parcări și a unor unități de învățământ.

Garajele luate în calcul au autorizație provizorie, lucru care îi oferă Primăriei posibilitatea de demolare.

Garajele de pe strada Ștefan Tomșa și unele din cartierul Obcini sunt vizate spre demolare pentru ca suceveniii să beneficieze de parcări și grădinițe sau creșe

Primarul Sucevei, Ion LUNGU a declarat că momentan totul se află la nivel de plan și că atunci când vor avea planurile cadastrstrale finalizare vor ști exact care garaje vor fi afectate și vor trimite somații proprietarilor, în vederea eliberării construcțiilor.

Cu siguranță va exista reticență și panică din cauza renunțării la garaje, însă Ion LUNGU a declarat că le va acorda locuri de parcare gratuite proprietarilor a căror garaje vor fi demolate.

Ion LUNGU: „Aceste garaje vor fi demolate acolo unde municipialitea are interesul să construiască parcări supraterane, grădinițe, creșe”

„Aceste garaje vor fi demolate acolo unde municipialitea are interesul să construiască parcări supraterane, grădinițe, creșe, etc. Sigur, garajele sunt construite pe autorizație temporară dar avem și garaje definitive care au fost construite înainte de Revoluția din 1989. Vrem să construim în interes public, așa încât să ne atingem scopul pentru proiectele pe care le avem.

NU este o chestiune de ambiție a Primăriei. Se știe foarte bine faptul că anul trecut noi am pierdut aproximativ 2 milioane de euro în cartierul Obcini deoarece am vrut să facem o grădiniță și nu am avut suprafața de teren necesară.

Ion LUNGU: „Vom face aceste demolări de garaje și expropieri acolo unde au construcții definitive astfel încât să rezolvăm problemele comunității”

Ne propunem să demarăm aceste lucrări pe strada Ștefan Tomșa și în cartierul Obcini. Vom face aceste demolări de garaje și expropieri acolo unde au construcții definitive astfel încât să rezolvăm problemele comunității.

Cu siguranță vor fi și suceveni care vor opune rezistență dar trebuie să înțeleagă că interesul este doar al muncipalității mai ales că peste 90% dintre garaje au autorizație provizorie, și atunci când Primăria are nevoie de teren, oamenii trebuie să se conformeze” a declarat primarul Municipiului Suceava, Ion LUNGU

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Featured

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top