fbpx
Connect with us

Grupul LEIER, experiență de peste 55 de ani în producția de prefabricate din beton

grupul-leier,-experienta-de-peste-55-de-ani-in-productia-de-prefabricate-din-beton

Revista Moldova Invest

Grupul LEIER, experiență de peste 55 de ani în producția de prefabricate din beton

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Grupul LEIER, experiență de peste 55 de ani în producția de prefabricate din beton - News Moldova

SOLUȚII COMPLETE PENTRU AMENAJĂRI PREMIUM!

Grupul Leier este unul dintre principalii jucători ai pieței materialelor de construcții din România, cu patru fabrici la nivel național

Având o experiență de peste 55 de ani în producția de prefabricate din beton, zidarie ceramică/beton, țiglă ceramică/beton și sisteme profesionale de coșuri de fum, Leier oferă soluții complete pentru construcții, printr-o rețea extinsă la nivel național de distribuitori și magazine DIY.

Grupul LEIER, experiență de peste 55 de ani în producția de prefabricate din beton - News Moldova

Calitatea premium a materialelor de construcții, alături de parteneriatele pe termen lung dezvoltate, precum și investițiile masive pe toate liniile business-ului au permis creșterea Grupului pâna la operarea a patru fabrici în România.

Două dintre punctele de lucru Leier sunt producătoare de vibropresate din beton, respectiv Unirea (2004) și Câțcău (2021). Fabricile de la Iași (2018) și Sighișoara (2020) sunt doi mari producători de zidărie ceramică de la nivel național, la Sighișoara Leier fiind singurul producator de țiglă ceramică din România.

Una dintre cele mai recente și importante investiții ale Grupului Leier este la Iași, unde aproximativ 25 de milioane de Euro au marcat deschiderea unei noi secții de producție a prefabricatelor din beton. În acest fel, noua unitate de la Iași deservește zona de Est a țării cu un portofoliu de dale, pavele, borduri și elemente de zidărie și cofraj din beton.

Portofoliul de dale și pavele al unității de producție de la Iași este unul extins, ce acoperă o paletă largă de nevoi de amenajare ale clienților din zona de Est a țării. Pavelele din gama Leier Kaiserstein Taverna sunt versatile și oferă posibilitatea unor amenăjari cu stil, putând fi utilizate atât pentru curți individuale cât și pentru amenajări urbane de tip parcuri, alei, trotuare. Gama coloristica poate fi îmbinată pentru un efect vizual sau pot fi utilizate separat. De asemenea, produsele Taverna vin în doua varinate: gigant și clasic.

TAVERNA GIGANT

Grupul LEIER, experiență de peste 55 de ani în producția de prefabricate din beton - News Moldova

Setul Taverna Gigant conține trei dimensiuni de pavaj, după cum urmează: 16,5 cm x 33,3 cm, 33,3 cm x 33,3 cm i 50 cm x 33,3 cm. Gama de culori disp


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Revista Moldova Invest

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top