fbpx
Connect with us

Leier în România: O poveste de succes în industria materialelor pentru construcții

leier-in-romania:-o-poveste-de-succes-in-industria-materialelor-pentru-constructii

Revista Moldova Invest

Leier în România: O poveste de succes în industria materialelor pentru construcții


5D4L0960 scaled - Moldova Invest

“Suntem entuziasmați să aducem aceste îmbunătățiri semnificative în oferta noastră de produse, continuand astfel să susținem dezvoltarea și progresul în industria construcțiilor. Cu extinderea capacității noastre de producție și prin lansarea de noi produse, suntem pregătiți să răspundem cu succes cerintelor clientilor nostri si sa contribuim la construirea unor proiecte durabile.”Adrian Minzat- Manager General, Leier Romania – punct de lucru Iasi

Prezență solidă în România

Cu cinci fabrici în țară, Leier nu numai că oferă materiale de înaltă calitate, ci și contribuie la dezvoltarea economică a României. Cu o istorie bogată și cu o experiență vastă în domeniu, au dovedit constant angajamentul față de calitate și durabilitate.

News Moldova îți recomandă și ...   Vasyl Lyakhovici, Președintele Camerei de  Comerț și Industrie Cernăuți: „România se situează pe locul doi, după Polonia, între partenerii comerciali europeni ai Ucrainei"

Avand facilități de producție în diverse regiuni ale țării, reușesc să răspunda prompt cerințelor pieței locale si astfel produsele sa ajunga la clienți în timp util.

5D4L0960 scaled - Moldova Invest

Gama variată de produse

Leier se remarcă prin diversitatea gamei de produse pentru construcții. De la cărămizi, blocuri de beton, sisteme de coș de fum, țigle și pavele și până la sisteme de drenaj și soluții pentru construcții ecologice, compania oferă o gamă completă de materiale și soluții pentru proiectele de construcție din România.

Produsele Leier sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară și designul atractiv.  Avand soluții adecvate pentru construcțiile rezidențiale, comerciale și industriale, Leier acoperă o plajă largă de nevoi din piața construcțiilor.

News Moldova îți recomandă și ...   Consolidarea relațiilor culturale dintre ROMÂNIA și REPUBLICA MOLDOVA din perspectiva Ministrului Culturii, Raluca TURCAN și a omologului său Sergiu PRODAN

Sustenabilitatea este in centrul atentiei

Într-o eră în care preocupările pentru mediu și dezvoltarea sustenabilă sunt tot mai evidente, Leier se angajează să aducă contribuții pozitive. Compania investește în tehnologii și procese prietenoase cu mediul pentru a minimiza impactul asupra acestuia. In Leier se pune accent pe reducerea consumului de energie în procesele de producție și pe utilizarea resurselor regenerabile ori de câte ori este posibil.

Într-un demers îndrăzneț spre sustenabilitate și responsabilitate socială, Grupul Leier a preluat inițiativa de a instala centrale fotovoltaice în trei dintre unitățile sale de producție din țară. Fabricile din Iași, Sighișoara și Unirea au devenit gazdele unor proiecte ambițioase, având ca obiectiv principal producerea de energie electrică din surse regenerabile de energie, respectiv, energie solară.

News Moldova îți recomandă și ...   FERM 2024 fundamentat pe doua principii: al “Internaționalizarii” și al „Cooperării” EUROREGIUNILOR

Un aspect important al acestui proiect este capacitatea energetică produsă, care va acoperi aproximativ 35% din consumul anual de energie electrică al celor trei fabrici.

Investiții în infrastructură și tehnologie

Pentru a răspunde cererii crescânde din


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Revista Moldova Invest

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top