fbpx
Connect with us

Primarul băcăuan Laurențiu MUNTEANU, despre dezvoltarea comunei Blăgești: realizări, proiecte și atractivitate pentru investitori

primarul-bacauan-laurentiu-munteanu,-despre-dezvoltarea-comunei-blagesti:-realizari,-proiecte-si-atractivitate-pentru-investitori

Revista Moldova Invest

Primarul băcăuan Laurențiu MUNTEANU, despre dezvoltarea comunei Blăgești: realizări, proiecte și atractivitate pentru investitori


WhatsApp Image 2023 08 14 at 09.20.30 - Moldova Invest

Comuna Blăgești se află în extremitatea Nordică a județului Bacău, în valea râului Blăgeasca și pe malul drept al Bistriței, la limita cu județul Neamț, în vecinătatea Vestică a orașului Buhuși

Comuna Blăgești se află în plină dezvoltare, iar Primăria se implică activ în implementarea unor proiecte semnificative pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor și promovarea dezvoltării durabile.

55 e1691992101666 - Moldova Invest

În ultimii ani, Primăria a finalizat numeroase proiecte reprezentative, pe care primarul Laurențiu Munteanu le-a detaliat în cadrul interviului nostru, unde a menționat și proiectele aflate în derulare și planurile de viitor.

laurentiu muntanu primar - Moldova Invest

Primăria Blăgești este dedicată realizării proiectelor planificate și asigurării unei dezvoltări sustenabile și îmbunătățirii calității vieții pentru locuitori.

Numiți cele mai reprezentative 5 proiecte pe care le-ați finalizat în ultimii ani, în comuna Blăgești.

În ultimii ani, Primăria Blăgești a finalizat mai multe proiecte semnificative. Cele mai reprezentative proiecte sunt:

22 e1691992136371 - Moldova Invest

–             Două proiecte de asfaltare a drumurilor locale din comuna Blăgești, realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

–             Sală de sport, cu o capacitate de 182 de locuri

–             Această sală de sport a fost finalizată în anul 2022 și oferă o facilități moderne pentru desfășurarea activităților sportive și recreative.

–             Apa și canal, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

–             Iluminat public cu lămpi cu LED – Proiectul a contribuit la economisirea energiei și la reducerea costurilor de întreținere.

–             Reabilitare școli – Primăria Blăgești a realizat proiecte de reabilitare a infrastructurii școlare din comună, având ca obiectiv îmbunătățirea condițiilor de învățare pentru elevi.

– Primăria Blăgești a finalizat și un proiect de realizare a unui loc de joacă pentru copii, cu o suprafață de 500 de metri pătrați, oferind un spațiu sigur și atractiv pentru activitățile recreative ale copiilor din comună.

Primăria Blăgești derulează în prezent mai multe proiecte de dezvoltare

Care sunt proiectele aflate în prezent, în curs de derulare, în comuna Blăgești, și în ce stadiu se află acestea?

În comuna Blăgești, în prezent, se află în curs de derulare mai multe proiecte menite să contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea comunității noastre, iar acestea sunt:

– Parc fotovoltaic – Acest proiect este finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Proiectul are ca scop producerea de energie regenerabilă și reducerea impactului asupra mediului.

11 e1691992216568 - Moldova Invest

–             Dotarea școlilor din co


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Revista Moldova Invest

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top