fbpx
Connect with us

Primarul Cosmin ANDREI: “Municipiul Botoșani va deveni un oraș competitiv din punct de vedere al industriei, al pieței de desfacere sau al turismului”

primarul-cosmin-andrei:-“municipiul-botosani-va-deveni-un-oras-competitiv-din-punct-de-vedere-al-industriei,-al-pietei-de-desfacere-sau-al-turismului”

Revista Moldova Invest

Primarul Cosmin ANDREI: “Municipiul Botoșani va deveni un oraș competitiv din punct de vedere al industriei, al pieței de desfacere sau al turismului”


Collage Maker 20 Jul 2023 02 57 PM 4320 - News Moldova

Interviu realizat în cadrul ediției de vară a Revistei “Moldova Invest” editată de News Moldova

Municipiul Botoșani, situat în Nord-Estul României, cu o istorie bogată și un patrimoniu cultural remarcabil, este un adevărat simbol al culturii naționale

Primăria Botoșani, sub conducerea primarului Cosmin Andrei, este implicată activ în dezvoltarea proiectelor ce au ca scop îmbunătățirea condițiilor de trai ale locuitorilor.

În ultima perioadă, au fost finalizate numeroase proiecte importante, care au avut un impact semnificativ asupra comunității. Printre acestea se numără asfaltarea tronsoanelor de drum din zonele de periferie ale orașului, crearea de noi locuri de parcare, restaurarea unui monument istoric, investiții în sistemul sanitar și educațional, iar lista continuă.

News Moldova îți recomandă și ...   Primarul băcăuan Laurențiu MUNTEANU, despre dezvoltarea comunei Blăgești: realizări, proiecte și atractivitate pentru investitori

228 - News Moldova

Municipiul Botoșani are un mare potențial de dezvoltare, iar Primăria dorește să maximizeze avantajele și să transforme Botoșaniul într-un oraș competitiv din punct de vedere industrial, al pieței de desfacere și al turismului.

Administrația locală se implică în facilitarea mediului de afaceri prin îmbunătățirea infrastructurii, oferind investitorilor condiții favorabile și fiind receptivă la nevoile semnalate de aceștia.

Pentru perioada următoare, Primăria Botoșani are planificate numeroase proiecte, printre care se numără asfaltarea de străzi, reabilitarea clădirilor publice și unităților de învățământ, modernizarea instituțiilor culturale, îmbunătățirea sistemului de gestionare a deșeurilor și efi cientizarea iluminatului public.

News Moldova îți recomandă și ...   Primarul sucevean Vasile Cărare: „Până acum nu am avut vreun proiect care să nu fie aprobat, deși avem depuse 14 până în acest moment din PNRR.”

165 - News Moldova

Domnule primar Cosmin Andrei, va rugăm să prezentați cele mai importante proiecte pentru Municipiul Botoșani, finalizate în ultima perioadă.

Toate proiectele finalizate au fost importante pentru municipiul Botoșani. Dar dacă este necesară o nominalizare, aș sublinia asfaltarea a numeroase tronsoane de drum din zonele de periferie ale orașului, crearea a sute de noi locuri de parcare, schimbarea aspectului unui cartier întreg, restaurarea Bisericii – monument istoric Sf. Gheorghe, reabilitarea parcurilor de joacă și a spațiilor verzi, asigurarea investițiilor însemnate în sistemul sanitar și educațional, implementarea a noi sisteme de semaforizare sau efi cientizarea iluminatului public și reducerea consumului de energie electrică prin înlocuirea becurilor depășite cu LED.

News Moldova îți recomandă și ...   Vicepreședintele raionului Fălești, Veaceslav TAMBUR, despre provocările și nevoile investiționale în contextul general al Republicii Moldova

“Avem capacitate de muncă, avem proiecte și parteneriate, avem viziune și dorință!”

Care sunt punctele forte ale Municipiului Botoșani? Ce avantaje competitive are și ce puncte forte doriți să maximizați?

Capacitatea de dezvoltare, cu siguranță e un punct forte! Municipiul Botoșani trebuie să „crească”. Avem capacitate de muncă, avem proiecte și parteneriate, avem vizi


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Revista Moldova Invest

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top