fbpx
Connect with us

Primarul ieșean Sorin LAZĂR, despre planuri și investiții în comuna STRUNGA

primarul-iesean-sorin-lazar,-despre-planuri-si-investitii-in-comuna-strunga

Revista Moldova Invest

Primarul ieșean Sorin LAZĂR, despre planuri și investiții în comuna STRUNGA


Design fara titlu - Moldova Invest

Comuna Strunga se află într-o poziție strategică, într-un triunghi format de orașele Iași, Roman, Pașcani și Târgu Frumos, cu distanțe cuprinse între 20 și 50 de kilometri

Această locație avantajoasă facilitează, într-o oarecare măsură, accesul la diverse oportunități de angajare în cadrul întreprinderilor din acestă zonă.

Primar comuna Strunga Ing.Lazar Sorin Constantin - Moldova Invest

Primăria Strunga, condusă de domnul primar Ing. Sorin-Constantin Lazăr, este angajată în dezvoltarea și îmbunătățirea comunității prin implementarea proiectelor. Comuna Strunga se bucură de avantaje competitive, care îi conferă un potențial de dezvoltare remarcabil.

În prezent, comuna Strunga are în derulare o serie de proiecte de investiții care vizează îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor pentru locuitori. Primăria Strunga are ca obiectiv principal asigurarea unei comunități prospere, cu servicii publice de calitate și condiții de trai îmbunătățite pentru toți locuitorii săi.

News Moldova îți recomandă și ...   Primarul băcăuan Laurențiu MUNTEANU, despre dezvoltarea comunei Blăgești: realizări, proiecte și atractivitate pentru investitori

WhatsApp Image 2023 06 14 at 10.52.22 - Moldova Invest

Dle primar Sorin-Constantin Lazăr, care sunt punctele forte ale localității dumneavoastră? Ce avantaje competitive are localitatea dumneavoastră?

Printre punctele forte ale comunei Strunga, se numără:

  • Drumul european care traversează localitatea, oferind acces rapid și ușor către alte orașe și regiuni.
  • Izvoarele cu apă sulfuroasă, care reprezintă o resursă valoroasă și atragătoare pentru turiști și persoanele interesate de sănătate și wellness.
  • Cadru natural cu un relief variat, oferind potențial pentru activități recreative în aer liber, cum ar fi drumeții, ciclism, alpinism sau excursii în natură.
  • Mediu administrativ prietenos cu investitorii – creează un climat favorabil pentru dezvoltarea afacerilor și atragerea de investiții, prin facilități și sprijin acordat antreprenorilor și investitorilor interesați să își deschidă sau să își extindă afacerile în zonă.
News Moldova îți recomandă și ...   Primarul sucevean Vasile Cărare: „Până acum nu am avut vreun proiect care să nu fie aprobat, deși avem depuse 14 până în acest moment din PNRR.”

Amenajare si modernizare parc Strunga - Moldova Invest

Ce proiecte de investiții are în derulare comuna Strunga în prezent?

Proiectele de investiții  aflate în derulare în comuna Strunga în prezent, includ:

  • Modernizarea și reabilitarea unui parc în Comuna Strunga, județul Iași, pentru a crea un spațiu public modern și atrăgător pentru locuitori.
  • Demolarea și construirea unei grădinițe cu program normal în satul Crivești, comuna Strunga, astfel vom asigura un mediu educațional adecvat copiilor din zonă.
  • Reabilitarea energetică moderată a dispensarului din satul Fărcășeni, comuna Strunga, județul Iași, îmbunătățim eficiența energetică a clădirii și asigurăm condiții mai bune pentru furnizarea serviciilor medicale.
  • Implementarea unui sistem de monitorizare și siguranță a spațiului public în comuna Strunga, județul Iași, pent
News Moldova îți recomandă și ...   Primarul nemțean Adrian CIOBANU: „Dezvoltarea și modernizarea comunei Cordun nu mai este demult o dorință, ci o realitate socio – economică”


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Revista Moldova Invest

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top