fbpx
Connect with us

Primarul ieșean Vasile CREȚU, despre dezvoltarea și prioritățile comunei COTNARI

primarul-iesean-vasile-cretu:-„pana-in-prezent,-implementarea-proiectelor-mentionate-s-a-desfasurat-conform-calendarului.”

Revista Moldova Invest

Primarul ieșean Vasile CREȚU, despre dezvoltarea și prioritățile comunei COTNARI


cotnari

Comuna Cotnari se află în partea de Nord-Vest a orașului Iași. Această localitate, împreună cu regiunea sa viticolă, are o istorie la fel de veche precum capitala Moldovei

Primăria Cotnari, sub conducerea domnului primar Vasile CREȚU, a finalizat în ultimii ani numeroase proiecte de amploare, având un impact semnificativ asupra comunității locale.

717 e1692107260900 - Moldova Invest

Prin modul de abordare a problemelor, Primăria Cotnari se angajează să găsească soluții și să ofere servicii de calitate pentru comunitatea sa, pentru a îmbunătăți constant nivelul de trai al locuitorilor.

Proiecte finalizate în comuna Cotnari

 Care ar fi  cele mai importante 3 proiecte pe care le-ați finalizat în ultima perioadă în comuna Cotnari?

News Moldova îți recomandă și ...   Primarul ieșean Constantin Zamfirache, despre transformarea comunei GRAJDURI într-o destinație turistică atractivă

WhatsApp Image 2023 08 16 at 11.10.29 - Moldova Invest

În ultimii doi ani, în comuna Cotnari au fost finalizate mai multe proiecte deosebit de importante pentru comunitatea locală, dintre care menționăm:

  • Proiectul de reabilitare, modernizare și dotare a Grădiniței cu program normal Cotnari a avut ca scop îmbunătățirea infrastructurii educaționale și crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea și educarea copiilor din comuna noastră.
  • Extinderea rețelei de distribuție a apei în satele comunei Cotnari. Acest proiect a contribuit la îmbunătățirea condițiilor de trai, reducând dependența de surse de apă nesigure și prevenind riscurile pe care le aduce consumul de apă contaminată.
  • Proiectul de reabilitare și dotare a dispensarului uman Cotnari a avut ca scop modernizarea și îmbunătățirea accesului la îngrijire medicală al pacienților din zonă.
News Moldova îți recomandă și ...   Primarul ieșean Dan-Constantin HODOROABĂ: "Nevoia de îmbunătățire a nivelului de trai al locuitorilor rămâne o prioritate constantă pentru Primăria Movileni"

Investiții aflate în derulare

Ce proiecte de investiții are în derulare primăria Cotnari în prezent?

WhatsApp Image 2023 08 16 at 11.10.36 1 - Moldova Invest

În comuna Cotnari, proiectele aflate în derulare în prezent sunt următoarele:

  • “Execuția lucrărilor pentru modernizarea și dota-rea Căminului Cultural în localitatea Cotnari, comuna Cotnari, județul Iași – AFIR, valoare contract de execuție: 1.225.777,71 lei fără TVA.
  • “Execuția lucrărilor pentru modernizarea rețelei de iluminat public din comuna Cotnari, județul Iași”, valoare contract: 859.101,78 lei fără TVA – AFM.
  • Achiziție buldoexcavator cu accesorii (buldoexcavator, tocător, lamă în V pentru zăpadă) – finanțare AFIR, procedură pe SEAP, deschidere oferte 07.06.2023, valoare estimată: 658.607,97 lei fără TVA.
  • “Reabilitare moderată Centru Comunitar de Zi Cotnari din comuna Cotnari, județul Iași” – finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență, valoare contract de finanțare: 772.320 lei (stadiu – proiectare).
  • “Dezvoltarea sistemului de management local prin implementarea unor infrastructuri inteligente la nivelul Comunei Cotnar
News Moldova îți recomandă și ...   Primarul băcăuan Laurențiu MUNTEANU, despre dezvoltarea comunei Blăgești: realizări, proiecte și atractivitate pentru investitori


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Revista Moldova Invest

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top