fbpx
Connect with us

Primarul Neculai MIRON: “Fiecare proiect încheiat cu succes este un pas înainte spre realizarea viziunii de dezvoltare sustenabilă a Primăriei Valea Seacă”

primarul-neculai-miron:-“fiecare-proiect-incheiat-cu-succes-este-un-pas-inainte-spre-realizarea-viziunii-de-dezvoltare-sustenabila-a-primariei valea seaca”

Revista Moldova Invest

Primarul Neculai MIRON: “Fiecare proiect încheiat cu succes este un pas înainte spre realizarea viziunii de dezvoltare sustenabilă a Primăriei Valea Seacă”


Design fara titlu 2 - Moldova Invest

Comuna Valea Seacă este situată în Nord-Vestul județului Iași, la doar 90 km de municipiul Iași și aproximativ 10 km de municipiul Pașcani, comuna reprezintă un punct important pe harta regiunii, având în componență satele: Valea Seacă, Contesti și Topile

Primăria Valea Seacă, condusă cu pricepere de edilul Neculai Miron, s-a dedicat în ultimii ani îmbunătățirii calității vieții comunității, proces susținut prin intermediul proiectelor semnificative care au fost finalizate de-a lungul anilor.

Primăria Valea Seacă, sub conducerea primarului Neculai Miron, rămâne dedicată promovării dezvoltării sustenabile și îmbunătățirii calității vieții pentru toți cetățenii săi.

IMG 20200711 WA0003 e1699604323896 - Moldova Invest

Prin intermediul proiectelor finalizate, celor în derulare și celor viitoare, comuna își întărește poziția ca un loc atractiv și prosper pentru locuitori și vizitatori deopotrivă.

Care sunt proiectele pe care le-ati finalizat in ultimii ani? Numiți 3 dintre acestea.

În ultimii ani, Primăria Valea Seacă a depus eforturi susținute pentru a aduce beneficii semnificative comunității sale. Iată trei dintre proiectele finalizate care au contribuit la dezvoltarea comunei:

  • Punte Pietonală peste Pârâul Conteasca în satul Contesti. Este o realizare importantă pentru conexiunea dintre mai multe zone ale comunei, această punte pietonală nu doar facilitează accesul oamenilor, dar contribuie și la siguranța cetățenilor.
  • Sistem de Monitorizare Video: această investiție a adus un plus semnificativ în asigurarea siguranței în zonă. Rolul acestui sistem este să contribuie la prevenirea infracțiunilor și la protejarea cetățenilor și a proprietăților lor.
  • Parc Valea Seacă: Crearea unui spațiu de recreere contribuie la bunăstarea comunității. Parcul acesta a devenit de întâlnire pentru locuitori, oferind un mediu relaxant, atracții și aducând un beneficiu pentru toate vârstele.

272189477 309323411212952 3253295435146581244 n - Moldova Invest

Dacă ne referim la prezent, ce proiecte aveți în derulare și care este stadiul acestora?

În prezent, Primăria Valea Seacă continuă să se concentreze pe dezvoltare, având în desfășurare proiecte importante:

  • Sistem de distribuție și alimentare cu apă în comună: Îmbunătățirea infrastructurii de apă și canalizare este o prioritate, asigurând cetățenilor acces la resurse esențiale și contribuind la sănătatea și igiena comunității.
  • Alimentare cu gaz metan: Extinderea rețelei de gaz metan înseamnă o alternativă eficientă și ecologică pentru încălzirea gospodăriilor. Aceasta nu doar modernizează comuna, dar și susține durabilitatea.
  • Modernizare drumuri comunale prin asfaltare: Investiția în infrastructura rutieră nu doar îmbunătățește accesibilitatea, dar și sporește confortul călătoriei pentru locuitori și vizitatori. Acest proiect are un impact semnificativ asupra calită


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Revista Moldova Invest

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top