fbpx
Connect with us

Primarul sucevean Ion ȘTEFAN: “Comuna Bunești a reușit să finalizeze cu succes mai multe proiecte importante care au avut un impact semnificativ asupra comunității!”

primarul-sucevean-ion-stefan:-„comuna-bunesti-se-afla-in-mijlocul-unui-set-numeros-de-proiecte-care-au-ca-scop-imbunatatirea-continua-a-infrastructurii-si-a-serviciilor-pentru-cetateni”

Revista Moldova Invest

Primarul sucevean Ion ȘTEFAN: “Comuna Bunești a reușit să finalizeze cu succes mai multe proiecte importante care au avut un impact semnificativ asupra comunității!”


Design fara titlu 3 1 - Moldova Invest

Comuna Bunești este poziționată în podișul Sucevei, la 17 km de municipiul Suceava. Sub conducerea primarului Ion ȘTEFAN, comuna Bunești a trecut printr-o serie de transformări semnificative și cu impact pozitiv asupra comunității locale

Cu o viziune orientată spre viitor și un angajament ferm pentru dezvoltare, comuna continuă să crească și să se dezvolte armonios, aducând beneficii tangibile pentru locuitorilor săi.

PRIMAR ION STEFAN - Moldova Invest

În ultima perioadă, primăria Bunești a reușit să finalizeze cu succes mai multe proiecte importante, care au contribuit la dezvoltarea durabilă a comunității.

Aceste proiecte au acoperit o gamă variată de domenii, de la infrastructură la educație și cultură, reflectând angajamentul de a asigura un viitor mai bun pentru toți locuitorii comunei.

În prezent, comuna Bunești se află în plină desfășurare a unui impresionant set de proiecte care vizează îmbunătățirea infrastructurii și a serviciilor comunitare, consolidând astfel bazele unei comunități mai dezvoltate și mai conectate.

În viitorul apropiat, comuna Bunești își propune să continue pe calea dezvoltării și să aducă mai multe îmbunătățiri. Cu un angajament ferm pentru dezvoltare și o viziune orientată spre viitor, continuă să parcurgă drumul progresului.

“Comuna Bunești a reușit să finalizeze cu succes mai multe proiecte importante care au avut un impact semnificativ asupra comunității!”

Care ar fi cele mai importante 3-4 proiecte pe care le-ați finalizat în ultima perioadă?

În ultima perioadă, comuna Bunești a reușit să finalizeze cu succes mai multe proiecte importante care au avut un impact semnificativ asupra comunității, iar dintre acestea amintim:

  • Alimentare cu apă în satul Bunești, proiect important pentru că unul dintre cele mai critice aspecte pentru o comunitate este accesul la apă potabilă.
  • Reabilitarea și modernizarea școlii gimnaziale „Artur Gorovei”. Prin reabilitarea și modernizarea acestei instituții, s-au creat condiții optime de învățare pentru elevi și cadrele didactice, contribuind la creșterea calității educației.
  • Reabilitarea și modernizarea școlii primare din Uncești. Modernizarea acestei școli a creat un mediu propice pentru dezvoltarea și învățarea în mod corespunzător a celor mai mici membri ai comunității.

2 13 - Moldova Invest

  • Reabilitarea și modernizarea grădiniței cu program normal din Podeni. Proiect important, pentru că educația timpurie este esențială în dezvoltarea copiilor.

Reabilitare și modernizare sediu primăriei din satul Bunești: Protejarea, promovarea și conservarea patrimoniului cultural sunt aspecte vitale pentru identitatea unei comunități

6 4 - Moldova Invest

Care sunt investițiile pe care le aveți în derulare în prezent?

În prezent, comuna Bunești se află în mijlocul unui set numeros de proiecte care au ca scop îmbunătățirea continuă a infrastructurii și a serviciilor pentru cetățeni.

Iată o privire mai detaliată asupra investițiilor aflate în derulare:

PROIECTE 2023 -2024

  • Extindere sistem de alimentare cu apă în satele Petia, Uncești și Podeni – valoarea proiectului de 8.868.485,51 lei – Programul Național de Investiții Anghel Saligny;
  • Implementarea sistemelor inteligente de management local. Valoare de 1.902.506,88 lei – PNRR Componenta 10
  • Elaborarea în format digital a documentației de


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Revista Moldova Invest

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top