fbpx
Connect with us

Tabăra de leadership VIITORUL EȘTI TU: 120 de tineri au învățat lucruri noi și au învățat cum să își atingă potențialul!

tabara-de-leadership-viitorul-esti-tu:-120-de-tineri-au-invatat-lucruri-noi-si-au-invatat-cum-sa-isi-atinga-potentialul!

Revista Moldova Invest

Tabăra de leadership VIITORUL EȘTI TU: 120 de tineri au învățat lucruri noi și au învățat cum să își atingă potențialul!


2 8 - Moldova Invest

Tabăra de leadership VIITORUL EȘTI TU! a ajuns la cea de-a doua ediție. Aceasta a avut loc în perioada 24 – 29 august, în Stațiunea Neptun de la malul Mării Negre

Anul acesta, spre deosebire de prima ediție, au participat 120 de tineri, 100 din județul Neamț și 20 din județul Constanța, datorită colaborării dintre parlamentarii Oana Bulai și Cristina Dumitrache,

„A doua ediție a taberei VIITORUL EȘTI TU! a marcat și trecerea la următorul nivel. În urmă cu 3 ani am dat startul Proiectului VIITORUL EȘTI TU dedicat tinerilor din județul Neamț, iar acum, datorită parteneriatului cu colegii mei Cristina Dumitrache și Bogdan Dumea, în cadrul taberei au participat tineri din Neamț și din Constanța.

Acest proiect este investiția mea în tineri, cei pe care îi consider cea mai importantă resursă a unei națiuni. Țelul meu este ca fiecare tânăr să își descopere misiunea și să devină eroul propriei povești de succes”, a declarat Oana Bulai, inițiatoarea proiectului VIITORUL EȘTI TU!

News Moldova îți recomandă și ...   Primarul ieșean Vasile CREȚU, despre dezvoltarea și prioritățile comunei COTNARI

6 7 - Moldova Invest

Tabăra a constat în 6 zile de training în compania unor traineri cu foarte multă experienţă, coaching individual cu trainerii și coaching de grup, dar și exerciţii şi simulări care le-au oferit posibilitatea tinerilor să găsească resurse în interiorul lor.

Activitățile au fost împărțite pe mai multe module care au conținut exerciții specifice, astfel încât tinerii să valorifice cât mai mult timpul petrecut în tabără.

Echipa taberei de leadership a fost compusă din Ștefan Popescu – antreprenor și managerul proiectului, Andrei Stupu – antreprenor, consultant educațional, career coach și trainerul principal al taberei, Ștefania Enea – personal trainer și specialist în nutriție, și Luca Țonea – trainer și student al Facultății de Medicină, specializat în leadership training, stress management și cursuri de prim ajutor.

News Moldova îți recomandă și ...   Primarul nemțean Vasile PAVĂL prezintă proiectele ambițioase pentru dezvoltarea orașului ROZNOV

7 7 - Moldova Invest

„Ne-am atins și în acest an scopul pentru care am organizat Tabăra VIITORUL EȘTI TU. Ne-am propus să construim o echipă de campioni, capabili să strălucească, o echipă de prieteni, care vor fi viitorii lideri ai acestei țări.

Am pus bazele unui grup de tineri dornici să se implice și să contribuie la dezvoltarea și modernizarea comunităților din care fac parte”, a adăugat deputatul de Neamț, Oana Bulai.

3 5 - Moldova Invest

„Sunt fericită că am demonstrat, încă o dată, că astfel de proiecte dedicate tinerilor sunt realizabile. Chiar dacă la început a părut un vis, Proiectul „VIITORUL EȘTI TU!” a devenit realitate, iar acum tabăra a ajuns deja la a doua ediție”, a mai spus Oana Bulai.

News Moldova îți recomandă și ...   Sergiu HAREA, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova: „Prioritatea noastră principală este integrarea economică a Republicii MOLDOVA în Uniunea Europeană"

4 5 - Moldova Invest

Tinerii care au participat în Tabăra VIITORUL EȘTI TU! au avut parte și de speakeri surpriză, printre aceștia numărându-se doi miniștri, șeful Cancelariei Prim-ministrului, trei secretari de stat, europarlamentari și parlamentari, experț


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Revista Moldova Invest

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top