fbpx
Connect with us

117.000 de LEI pentru un CONCERT Paula SELING şi Orchestra OPEREI Naţionale, la IAȘI

Iasi

117.000 de LEI pentru un CONCERT Paula SELING şi Orchestra OPEREI Naţionale, la IAȘI


Primăria Iaşi este dispusă să cheltuiască 117.000 de lei pentru un concert Paula Seling şi Orchestra Operei Naţionale

Concertul ar urma să aibă loc cu ocazia manifestărilor reunite sub genericul “Marşul Vieţii”, manifestări menite a comemora 81 de ani de la Pogromul de la Iaşi.

Sigur că ieşenii merită, mai ales după lunga perioadă cu restricţii pandemice, manifestări culturale, dar… în condiţiile în care crizele se ţin lanţ, iar preţurile au luat-o razna şi se vorbeşte despre o criză economică severă, se poate pune în discuţie oportunitatea cheltuirii acestei sume. Chiar şi pentru o comemorare de o asemenea factură.

News Moldova îți recomandă și ...   Un nou abuz semnalat Comisiei de Disciplină pentru Procurori din cadrul CSM la adresa procurorului sucevean Blănaru Dan!

Revenind la ce trebuie să facă acei care vor oferta pentru aceşti bani, conform caietului de sarcini, este vorba despre conceperea şi realizarea unui spectacol cu o durată de aproximativ 90 de minute, ce va conţine piese interpretate de Paula Seling şi Orchestra Operei Naţionale Iaşi, în sarcina organizatorilor fiind şi asigurarea unui prezentator/moderator.

Sunt de asemenea o serie de solicitări legate de sonorizare, regia artistică şi înregistrarea audio-video, plus post producţia spectacolului în condiţii care să permită difuzarea acestuia la televiziune.

News Moldova îți recomandă și ...   TUIASI a fost invitată să participe la un eveniment european pentru a atrage cercetători internaționali care să-și desfășoare proiectele la Iași

Se mai are în vedere transportul echipamentelor , transportul, masa şi cazarea artiştilor şi tehnicienilor, dar şi paza şi securitatea pe durata derulării evenimentului.


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top