Connect with us

3,7 km de drumuri LOCALE din comuna ieșeană ROȘCANI vor fi asfaltate prin CNI! Primarul Ginovel GHEORGHIU: ”Se vor satisface NEVOILE actuale și de perspectivă ale TRAFICULUI”

Iasi

3,7 km de drumuri LOCALE din comuna ieșeană ROȘCANI vor fi asfaltate prin CNI! Primarul Ginovel GHEORGHIU: ”Se vor satisface NEVOILE actuale și de perspectivă ale TRAFICULUI”

 Proiect pentru modernizarea drumurilor din localitatea ieșeană Roșcani

Infrastructura rutieră este unul dintre principalele puncte de interes pentru primăria localității ieșene Roșcani, motiv pentru care s-a decis modernizarea drumurilor de pe raza localității.

Astfel, peste 3,7 km de drumuri de interes local din comuna RoșcaniIași, vor fi modernizați și reabilitați, pentru a satisface traficul actual.

În acest context, primăria Roșcani a depus proiectul la Compania Națională de Investiții. În urma aprobării de către CNI, vor fi demarate și lucrările.

Potrivit primarului localității Roșcani, Ginovel GHEORGHIU prin modernizarea drumurilor se va realiza o cale de comunicație prin care se vor satisface nevoile actuale și de perspectivă ale traficului, precum și creșterea siguranție circulației, cu un impact benefic asupra mediului și asupra comunității din localitate.

Prin modernizarea drumurilor se va realiza o cale de comunicație prin care se vor satisface nevoile actuale și de perspectivă ale traficului, precum și creșterea siguranție circulației”, a declarat primarul localității Roșcani.

Ginovel GHEORGHIU: ”În cadrul acestui proiect vor fi asfaltați 3,7 km. de drumuri locale

Primarul Ginovel GHEORGHIU a mai declarat că proiectul a fost depus la Compania Națională de Investiții și se așteaptă un răspuns ferm pentru a putea fi demarate lucrările ulterior.

Totodată, Ginovel GHEORGHIU a mai declarat că în cadrul proiectului vor fi modernizați 3.7 km. de drumuri de interes local.

Proiectul a fost aprobat de către minister și a fost depus la Compania Națională de Investiții.

La momentul de față nu știm când vom primi un răspuns ferm din parte CNI cu privire la aprobarea acestui proiect pentru a putea fi demarate lucrările.  În cadrul acestui proiect vor fi asfaltate 3,7 km. de drumuri locale”, a declarat primarul.

De expertiza tehnică și documentațiile aferente pentru modernizarea drumurilor din localitatea ieșeană Roșcani se ocupă societatea RIVA SYSTEMS SRL.

Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top