fbpx
Connect with us

A început SESIUNEA de VARĂ a ADMITERII la TUIASI! Zeci de candidați au completat din prima zi FORMULARUL de ÎNSCRIERE

admitere 2022 2 e1656976312912 - News Moldova

Iasi

A început SESIUNEA de VARĂ a ADMITERII la TUIASI! Zeci de candidați au completat din prima zi FORMULARUL de ÎNSCRIERE


De luni, 4 iulie 2022, a început admiterea pentru studiile de licență la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI)

La centrele amenajate la sediul celor 11 facultăți, pentru viitorii studenți care nu s-au înscris deja online, folosind platforma modernă dezvoltată de echipa universității, au fost deja zeci de tineri de la primele ore ale dimineții.

Aceștia au fost îndrumați de către cadre didactice ale universității pentru a putea completa formularul de înscriere de pe platforma admitere.tuiasi.ro. Anul acesta, cu un singur dosar și o singură taxă plătită, cei care doresc să devină arhitecți sau ingineri la TUIASI se pot înscrie la oricâte specializări doresc de la trei dintre facultățile universității.

News Moldova îți recomandă și ...   Dosarul fabricii de droguri de la Miroslava: Canadianul Philipp Fuhrmann, pus sub control judiciar pentru două luni

admitere 2022 6 e1656976367835 - News Moldova

Cei care nu sunt siguri însă pe variantele lor și vor să completeze și specializări de la celelalte opt facultăți, mai plătesc suplimentar o taxă de înscriere, dar în platformă se urmează aceiași pași. Toate detaliile despre procesul de admitere, calendarul stabilit de universitate, când se publică rezultatele și de ce să fii student la TUIASIse regăsesc pe site-ul nostru.

Unul dintre avantajele acestui sistem de admitere dezvoltat de specialiștii TUIASI este că situația dosarelor finalizate și înscrise în sistem poate fi urmărită în timp real.

News Moldova îți recomandă și ...   PNL Pașcani face lumină în afirmațiile lansate de organizația PSD Pașcani în ceea ce privește proiectele municipiului

admitere 2022 2 e1656976312912 - News Moldova

Ultima zi de înscriere în sesiunea de vară este 23 iulie, cu două excepții: Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” înmatriculează studenți până pe 7 iulie, proba de departajare urmând a fi susținută pe 9 iulie, în timp ce Facultatea de Automatică și Calculatoare închide înscrierile pe 14 iulie, proba scrisă de admitere fiind programată pentru data de 19 iulie.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top