fbpx
Connect with us

ACCIDENT GRAV în județul IAȘI: 7 persoane au murit

IASI - News Moldova

Iasi

ACCIDENT GRAV în județul IAȘI: 7 persoane au murit


Șapte persoane și-au pierdut viața în această dimineață într-un grav accident petrecut la ieşirea din localitatea Sârca-Bălţaţi spre Târgu Frumos, județul Iași

În accident au fost implicate un camion, o autoutilitară şi o ambulanţă, care transporta o femeie gravidă. Şoferul camionului a decedat şi alte şase persoane din microbuz. În urma coliziunii, ambulanţa a fost proiectată  la 100 de metri faţă de locul accidentului.

Deocamdată nu se ştie exact modul în care s-a produs accidentul.


Continue Reading
You may also like...
2 Comments

2 Comments

  1. lupul histrionic

    1 februarie 2022 at 4:06 PM

    Inca un caz în care corupția și neglijenta criminală și-au dat mâna peste țară. De la Basescu încoace, care în incapacitatea lui a susținut ca ministru ca Moldova nu are nevoie de mai mult de o bandă pe sens la E65, antologic, continuind cu ceilalți primministri si ministri ai transporturilor, inclusiv fene toti au sangele acestor oameni pe mâini. Desteptativa moldoveni. Guvernele Romaniei nu v-au reprezentat niciodată interesele. Sabotarea conducerii de la Bucuresti este o datorie de sange si de suflet. Nu va bazati pe AUR al carui scop este manipularea romanilor spre uniunea cu Basarabia. Nu vor oferi ceea ce Moldova are nevoie. Doar civismul local dus la extrem, va misca mlastina gandirii comunisto liberalo securiste care conduce România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top