fbpx
Connect with us

Accident rutier GRAV cu trei răniți, în comuna ieșeană Mircești

Screenshot 17 e1692971253882 - News Moldova

Iasi

Accident rutier GRAV cu trei răniți, în comuna ieșeană Mircești


În seara zilei de luni, 21 august, a avut loc un accident de circulație pe E 85, în Mircești din județul Iași, soldat cu rănirea a trei persoane

Datorită proximității lor față de zona incidentului, pompierii de la Detașamentul Roman au primit cererea de intervenție. Echipajul a trimis o autospecială complexă de intervenție și de asemenea, a fost mobilizată echipa de Terapie Intensivă Mobilă pentru a interveni în această situație de urgență.

News Moldova îți recomandă și ...   Managerul Spitalului de Copii Sf. Maria, Alina BELU, lămuriri în contextul funcționării improprii a laboratorului de radiologie și RMN-ului: "Echipamentele de radiologie ce vor fi montate în cadrul laboratorului de radiologie sunt de înaltă performanță, unice în zona Moldovei"

„În urma informațiilor primite ulterior, au fost mobilizate un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț și un echipaj similar din județul Iași. În urma evenimentului, au fost preluați și transportați la CPU Roman trei bărbați cu vârste de 68, 45 și 36 de ani, toți conștienți, cu traumatisme în urma accidentului rutier”precizează căpitan Andrei Grancea, reprezentantul ISU Neamţ.

News Moldova îți recomandă și ...   Investiții de pentru Extinderea Rețelelor de Gaz Metan în Județul Suceava vor aduce gaz metan în toate localitățile în doi ani - MOLDOVA INVEST


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top