fbpx
Connect with us

Antibiotice IAȘI a obținut nota 10 la evaluarea Vektor pentru comunicare excelentă cu investitorii

antibiotice - News Moldova

Iasi

Antibiotice IAȘI a obținut nota 10 la evaluarea Vektor pentru comunicare excelentă cu investitorii


Pentru al treilea an consecutiv, compania Antibiotice Iași obține nota maximă în clasamentul Vektor, alcătuit de Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursa din România (ARIR), care evaluează comunicarea cu investitorii a companiilor listate din Piața Reglementată din România

Astăzi, 31 ianuarie, în cadrul Galei Vektor 2021, au fost prezentate rezultatele obținute de cele 77 de companii listate la Bursa de Valori București, incluse în clasamentul Vektor, indicatorul comunicării cu investitorii a companiilor locale.

Antibiotice Iași comunică excelent cu investitorii conform metodologiei VEKTOR, făcând vizibile eforturile echipei de management. Strategia  afacerii pe termen lung și profesionalismul echipei sunt atuuri în fața investitorilor și setează premise pentru succes și în piața de capital. În ARIR construim o comunitate activă în adoptarea celor mai bune standarde în comunicarea cu investitorii și guvernanță corporativă și ne bucurăm să avem alături companii de talia Antibiotice care fac parte din elita companiilor listate la Bursa de Valori București, a declarat Daniela Șerban, președinte ARIR.

Afilierea Antibiotice la ARIR în anul 2019 a fost un moment important pentru companie venind ca o completare a strategiei de a îmbunătăți relația cu investitorii și de a crea valoare pentru acționari săi.

Antibiotice este o companie internaționalizată iar investitorii dar și partenerii de afaceri caută informații relevante despre activitatea noastra operațională, despre strategia, dezvoltarea și perspectivele afacerii. Pentru că ne respectam misiunea de a furniza toate datele in mod transparent și responsabil, relaționarea noastra cu aceștia se consolidează în permanență. Faptul că de trei ani primim nota maximă pentru comunicarea cu investitorii ne onorează și ne face increzatori in modul nostru de a respecta exigentele jucătorilor din piața de capital”, a declarat Liviu Vatavu, director Juridic & Guvernanță corporativă Antibiotice Iași.

Metodologia VEKTOR a fost elaborată de ARIR în colaborare cu un grup extins de specialiști locali și internaționali (analiști financiari, profesioniști în IR, consultanți și profesori) pentru a include așteptările investitorilor. Metodologia include 15 criterii obiective, aliniate la cele mai bune practici internaționale în relația cu investitorii.

Cu o prezență de 25 de ani în piața de capital, Antibiotice a tranzacționat 81 milioane de acțiuni cu o valoare totală de tranzacționare de peste 43,65 milioane lei.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top