fbpx
Connect with us

Antibiotice Iași – o companie Made in Romania, PREMIATĂ de Bursa de Valori București

Diploma Made in Romania scaled - News Moldova

Iasi

Antibiotice Iași – o companie Made in Romania, PREMIATĂ de Bursa de Valori București


Compania Antibiotice a fost premiată, joi, 22 septembrie, de Bursa de Valori București, în cadrul Galei Made in Romania aflată la a 5-a ediție. Proiectul Made in Romania al cărui scop este de a identifica și promova companiile românești de top, a desemnat câștigătoare la aceasta ediție și povestea despre tradiție, performanță și evoluție pe care Antibiotice Iași o scrie încă din anul 1955

În cei 67 de ani de activitate continuă, orientarea spre dezvoltare, prin investiții de zeci de milioane de euro în cercetare, digitalizare, achiziții de tehnologii și echipamente de fabricație performante, noi site-ri de producție, a contribuit la creșterea competitivității și atractivității companiei, astef încât Antibiotice Iași a devenit lider cu tradiție la nivel național pentru pulberi sterile injectabile și produse topice precum și lider mondial în producția substanței active Nistatină.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD de Iași, Vasile Cîtea: „Drogurile sintetice devin din ce în ce mai răspândite, iar industria drogurilor adoptă metode noi de producție”

Abilitatea de vedea dincolo de linia orizontului, determinarea de a fi printre cei mai buni, a celor peste 10.000 de oameni care au lucrat de-a lungul timpului la Antibiotice Iași au făcut ca această companie să se dezvolte și să devină cel mai mare producător român de medicamente generice și un adevarat ambasador al României peste hotare.

În ultimii 25 de ani, parcursul Antibiorice este legat de prezența la bursa locală, fiind astăzi o companie publică, listată pe piața de capital, care și-a asumat un model de business responsabil și sustenabil pentru a face mai mult și mai bine pentru sănătatea semenilor generațiilor actuale, cât și a celor viitoare.

News Moldova îți recomandă și ...   240 de stâlpi de IULUMINAT vor fi montați pe Șoseaua BUCIUM din Iași. Valoarea proiectului este de 6 mil. lei

În cadrul proiectului Made in Romania din acest an, au fost nominalizate 350 de companii din domenii precum IT&C, comerț, servicii, industria alimentară, industria prelucrătoare, sănătate, construcții și agricultură. Dintre acestea, un juriu format din experți în diverse domenii ale economiei a selectat 50 de companii semifinaliste, pe baza unor criterii privind performanța sau perspectivele de inovare și dezvoltare. În final, doar 15 companii au fost desemnate câștigătoare și premiate în cadrul Galei Made in Romania, fie în baza votului de încredere al membrilor juriului, fie prin votul publicului.

News Moldova îți recomandă și ...   Șofer din Iași, CONDAMNAT pentru tentativă de omor. Sub influența alcoolului, acesta a vrut să lovească un grup de tineri

 


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top