fbpx
Connect with us

Athena Medical Beauty, clinica de înfrumusețare deschisă în Palas Campus, are oferte de până la 40%

06 - News Moldova

Iasi

Athena Medical Beauty, clinica de înfrumusețare deschisă în Palas Campus, are oferte de până la 40%


Inaugurările și diversificarea mixului de servicii continuă în Palas Campus, cea mai mare clădire de birouri din România, situată în zona Sf. Andrei

Recent, clinica Athena Medical Beauty a deschis o locație, unde o echipă medicală specializată oferă tratamente de înfrumusețare personalizate. În luna septembrie, clinica propune și oferte speciale la terapiile de estetică facială, precum și reduceri la tratamentele de remodelare corporală. În Palas Campus sunt disponibile mai multe servicii medicale, cum ar fi centrul Emerald specializat în diagnosticarea bolilor cardiovasculare și centrul de recoltare a analizelor medicale, Praxis.

01 1 - News Moldova

Clinica de înfrumusețare Athena Medical Beauty, aflată la parterul Palas Campus, oferă servicii de înfrumusețare ce cuprind pachete și oferte personalizate de: estetică facială, mezoterapie/ microneedling, peeling chimic, terapia vampir, lipoliza bărbie dublă, rejuvenare perioculară, tratamente leziuni, lifting facial, îndepărtare nervi pigmentari (alunițe, papiloame etc), tratamente corporale, laser primelase femei și bărbați, dar și multe altele.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD de Iași, Vasile Cîtea: „La Iași nu prea mai tăiem panglici”

În locația din Palas Campus avem aparatură de ultimă generație, incluzând cele mai avansate dispozitive, instrumente și echipamente medicale. Furnizăm nu doar tratamente medicale de cea mai înaltă calitate, ci și o experiență a pacientului care reflectă angajamentul nostru pentru excelență și inovație în domeniul medical”, a declarat Alecsa Poroșnicu Roxana, administrator Athena Medical Beauty , reprezentat Athena Medical Beauty.

02 - News Moldova

Toată luna septembrie, clinica are promoții de până la 20% la tratamentele de estetică facială: terapia vampir și toxina botulinică. Și tratamentele de remodelare corporală au prețuri reduse cu până la 30%, la procedurile de icoone laser med și Eximia. Promoții de până la 40% sunt și la procedurile de epilare definitivă, efectuate cu ultima tehnologie de laser Dioda.

News Moldova îți recomandă și ...   Vrei să vezi cele mai spectaculoase rase de pisici? Vino în acest weekend la Palas, unde are loc WCF International Cat Show!

05 - News Moldova

Palas Campus, cea mai mare clădire de birouri din România, aflată în proximitatea ansamblului Palas, pe strada Sf Andrei, dispune la parter de o zonă de retail, cu servicii mixte accesibile tuturor ieșenilor:

  • Athena Medical Beauty – clinică de înfrumusețare
  • Chin Chin – restaurant cu specific asiatic
  • Dulcinella – braserie
  • Emerald – centru medical
  • Praxis – laborator de analize
  • Stay Fit Gym – centru de fitness
  • Teo`s Café – cafenea
  • True Fine Coffee – cafenea
  • Tucano Coffee – cafenea
  • XTime – centru de difuzare de presă
News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD de Iași, Vasile CÎTEA: „Acești oameni sunt cei care, adesea în liniște, susțin întreaga societate, iar stânga aduce cu ea un angajament real față de nevoile și aspirațiile lor”


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top