fbpx
Connect with us

Atrocitate la Iași: Tată acuzat de abuz sexual asupra propriilor fiice minore

50 - News Moldova

Iasi

Atrocitate la Iași: Tată acuzat de abuz sexual asupra propriilor fiice minore


Un individ a fost reținut sub acuzația că și-ar fi violat ambele fiice minore. Magistrații de la Judecătoria Hârlău au aprobat propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori împotriva lui Marian L., sub acuzația de viol în formă continuată

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău au solicitat plasarea sa în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

El este investigat pentru săvârșirea a două infracțiuni de viol în formă continuată, în concurs, asupra celor două fiice minore ale sale, în vârstă de 11 și, respectiv, 16 ani.

News Moldova îți recomandă și ...   Lucrările pentru Terminalul T4 al Aeroportului Internațional Iași vor fi gata până la sfârșitul anului

Din probele administrate până în acest moment, autoritățile afirmă că, începând cu anul 2019 și până în luna iunie 2023, individul ar fi constrâns și abuzat sexual de fiicele sale minore, utilizând constrângerea, amenințările cu moartea și forța fizică.

În vârstă de 16 ani, una dintre victime ar fi fost supusă la relații sexuale normale, anale și orale, în timp ce fiica sa mai mică, în vârstă de 11 ani, ar fi fost ținută într-o situație de imposibilitate de apărare sau ar fi fost supusă forței fizice.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul ieșean Vasile CÎTEA: „Sesiune extraordinară pentru pensiile speciale: Prioritatea României!”

Magistratul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Hârlău a aprobat propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În pofida acestor acțiuni, este important să se respecte prezumția de nevinovăție, iar procesul penal să urmeze cursul reglementat de lege.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top