Connect with us

BĂRBAT din județul IAȘI, căutat de ANCHETATORI după ce și-ar fi AGRESAT SOȚIA timp de 6 ani, provocându-i DECESUL

Iasi

BĂRBAT din județul IAȘI, căutat de ANCHETATORI după ce și-ar fi AGRESAT SOȚIA timp de 6 ani, provocându-i DECESUL

Ieri, 04.08.2022, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au solicitat arestarea preventivă în lipsă a unui bărbat cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie

Bărbatul în vârstă de 30 de ani și-ar fi agresat soția timp de şase ani, leziunile suferite de victimă conducând la deces.

„În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2016-2022 numitul A.R.C. a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale (motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activităţi de videochat) lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia după producerea iniţială a unui hematom subdural cronic cu resângerare frontal drept şi instalarea unor higrome emisferice bilaterale.

Acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică complicate în evoluţie cu bronhopneumonie iar în final au condus la moartea victimei din data de 07.03.2022”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Se pare că suspectul a fost citat pentru a fi audiat, însă nu s-a prezentat în faţa procurorilor.

„Din verificările efectuate cu ocazia punerii în executare a mandatelor de aducere a rezultat că acesta nu mai locuieşte la adresa de domiciliu, nici la adresele cunoscute în care a stat fără forme legal”, se mai menţionează în comunicat. 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top