fbpx
Connect with us

Poliția în alertă la Iași, în contextul înmormâtării lui Costel Corduneanu

Poliția în alertă la Iași, în contextul înmormâtării lui Costel Corduneanu - News Moldova

Iasi

Poliția în alertă la Iași, în contextul înmormâtării lui Costel Corduneanu

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


La Iași, poliția a fost pusă în alertă în timpul priveghiului liderului clanului de interlopi Corduneanu, care a decedat la vârsta de 54 de ani din cauza problemelor cardiace.

La priveghiul lui Costel Corduneanu sunt așteptați lideri ai altor clanuri de interlopi din țară, conform informațiilor de pe antena3.ro.

În pregătirea pentru sosirea cortegiului funerar, la restaurantul unde are loc priveghiul, situat la ieșirea din Iași, au fost instalate de dimineață mai multe difuzoare și proțapuri.

Se așteaptă ca în această seară sute de persoane să vină să își aducă un ultim omagiu lui Costel Corduneanu, iar pentru zilele următoare se estimează o prezență și mai mare.

Autoritățile, inclusiv poliția și jandarmeria, sunt în stare de alertă și au pregătit măsuri speciale pentru a preveni orice incidente.

Costel Corduneanu a decedat luni într-un spital din Târgu Mureș. Supranumit „Ștefan cel Mare al Moldovei”, fostul sportiv conducea una dintre cele mai temute grupări infracționale din România: clanul Corduneanu din Iași.

Corduneanu va fi înmormântat cu onoruri militare

„Viața lui a avut două părți. Una bună, care a fost legată de un sport de performanță și de reprezentarea României. A fost în uniformă și a depus un jurământ vizavi de România. A fost și partea a doua când a pus punct și a intrat într-o altă lume acolo unde găsim schimburi de bani, droguri și persoane”, a declarat generalul Cristian Barbu la Antena 3 CNN.

Luni, Federația Română de Lupte a anunța moartea celui care a fost cunoscut mai întâi ca sportiv de performanță.

„Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes – Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996”.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top