fbpx
Connect with us

Cătălin URTOI: „Aceștia sunt campionii Iașului și cu siguranță vor veni și alții, dar trebuie făcut ceva concret pentru ei!”

CATALIN URTOI e1658070094866 - News Moldova

Iasi

Cătălin URTOI: „Aceștia sunt campionii Iașului și cu siguranță vor veni și alții, dar trebuie făcut ceva concret pentru ei!”


Vicepreşedintele Asociaţiei „Împreună pentru A8″, Cătălin Urtoi a anunțat faptul că a trecut o săptămână de când i-a solicitat primarului Mihai Chirica să lase promisiunile și să facă ceva concret pentru acel bazin de înot din Grădinari

„Explicam acum o săptămână cum trebuie procedat pentru ca în două săptămâni sa se finalizeze această etapă!

Ieri am luat legătura cu cei din Ministerul Educației și Cercetării, care se ocupă de acest dosar și mi-au transmis că de la Iași nu a sunat nimeni în legătură cu acest proiect!

AU MAI RĂMAS 7 ZILE, domnule primar!

Citiți vă rog acest text domnule primar și domnilor consilieri, text pe care mi l-au trimis părinții unor copii campioni la înot, din Iași!

“…Copii sunt afiliați la Clubul Sportiv ,,Nada Florilor “din Fălticeni, antrenați de domnul profesor Constantin Dănăilă, își desfășoară antrenamentele la Zenity Spa in Iași (este piscină privată care ne-a oferit un anumit interval orar,oricum le mulțumim e bine și așa decât deloc).

Cât au fost mici se pliau foarte bine pe orarul oferit ,însă acum e foarte greu din cauza școlii, au ore până mai după amiază și nu reușesc să prindă tot antrenamentul, dar cu toate astea rezistă și merg cu conștiinciozitate la antrenamente,au câte 3 zile pe săptămână când fac cate 2 antrenamente pe zi ,unul înainte de cursuri de la ora 6 la 8 și al 2lea după școală, vă dați seama că ei ajung seara acasă și cu toate acestea au rezultate excepționale atât la școală cât și pe plan sportiv.

Sunt elevi la liceele Racoviță,National,Cantemir, Negruzzi și școli generale cu prestigiu.Costurile pe lună cu plata antrenorului,a abonamentului la piscină,transport ne ajunge în jur de 1.000 lei pe lună.Am incercat să obținem ceva sponsorizări dar nu am reușit.

bazin inot e1658069582152 - News Moldova

Din Clubul de la Iași fac parte :

  • Amalia Baciu, Ioana Georgescu, Maria Hrib-junioare
  • Rareș Pricopoaia, Daria Asaftei-cadeti
  • Ingrid Bratu, Stefan Munteanu, Alexandru Cantemir, Eva Iftimie,-copii

Câteva dintre rezultatele din ultimul an ar fi:

Campionatul National de Cadeți 22-26.06.2022 de la Târgoviște:

  • Daria Asaftei vicecampioana națională la proba de 200m bras, respectiv locul 3 la proba 100m bras
  • Rares Pricopoaia s-au clasificat in primii 10 copii din țară,însă el are multe medalii de aur la diverse concursuri organizate în țară,ieșind chiar sportivul competiției la categoria lui de vârstă.

Cupa României la Înot Seniori,Tineret și Juniori 1-4.06.2022 de la Targoviste

  • Amalia Baciu campioana națională cu ștafetă de 4×100 mixt
  • Ioana Georgescu campioană națională cu stafeta de 4×100 liber,iar la individual locul 3 proba 1500 m liber la categoriile juniori și tineret ,locul 3 la proba 800 m liber categoria juniori.

Aceste rezultate nu sunt singurele obținute în acest an,rezultate excepționale implicit titlu de campioni naționali au obținut și în primăvară la Campionatul National de Înot Seniori, Tineret și Juniori 23-26.03.2022 de la Bacău.

CATALIN URTOI - News Moldova

Sa nu uităm că acești copii luptă în competiții cu sportivi consacrați din țară care au la dispoziție bazine unde își pot efectua antrenamentele nestingheriți de programe bine stabilite.Urmatoarea competiție pentru care se pregătesc este Campionatul National in bazin de 25 de metri de la Miercurea Ciuc din toamnă 10-13.11.2022….”

Aceștia sunt campionii Iașului și cu siguranță vor veni și alții, dar trebuie făcut ceva concret pentru ei!

P.S. O primă reacție a fost:

Am fost sunat de către consilierul local Bogdan Crucianu (PSD), care a cerut mai multe detalii, pentru a face o interpelare în cadrul Consiliului Local Iași.”, a declarat Cătălin Urtoi.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL Sorin Năcuță: „Comisia Europeană a aprobat modificarea Planului Național de Redresare și Reziliență al României”


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top