Connect with us

CJ IAȘI alocă 324 000 lei pentru EXTINDEREA și dotarea Spitalului de COPII ”Sfânta Maria” IAȘI

Iasi

CJ IAȘI alocă 324 000 lei pentru EXTINDEREA și dotarea Spitalului de COPII ”Sfânta Maria” IAȘI

Proiectul de extindere și dotare al Spitalului de Copii „Sfânta Maria” continuă

În cursul zilei de vineri (12.03-n.r.), conducerea Consiliului Județean Iași a anunțat că va convoca o ședință extraordinară pentru a putea lua câteva decizii importante ce privesc buna desfășurare a activității  Spitalului de Copii „Sfânta Maria” Iași.
Potrivit conducerii CJ Iași, proiectul de extindere și dotare a Spitalului de Copii „Sfânta Maria” Iași continuă momentan aflându-se în stadiul achiziției serviciilor de proiectare.

”Proiectul de extindere și dotare a spitalului de copii continuă și am ajuns în stadiul achiziției mai multor servicii de proiectare: documentația tehnică pentru obținerea autorizației de construire și pentru organizarea execuției, proiect tehnic, scenariu de securitate la incendiu, certificat de performanță energetică, asistență tehnică din partea proiectantului, pentru care este necesar să alocăm suma de 324,45 mii lei din excedentul bugetar, astfel încât să nu apară niciun blocaj în implementarea acestui proiect pentru ieșeni.

Am demonstrat că proiectele de infrastructură medicală sunt o prioritate a acestei administrații liberale și îmi doresc să obținem sprijin pentru ca planurile de dezvoltare a unităților medicale din subordinea CJ să poată fi realizate și să oferim ieșenilor respectul cuvenit, prin modernizarea sistemului de sănătate din Iași”, a declarat președintele CJ Iași, Costel ALEXE.


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top