Connect with us

Clinica HOPE organizează SIMPOZIONUL „Speranță pentru funcționalitatea pacientului cu schizofrenie”

clinica-hope-organizeaza-simpozionul-„speranta-pentru-functionalitatea-pacientului-cu-schizofrenie”

Iasi

Clinica HOPE organizează SIMPOZIONUL „Speranță pentru funcționalitatea pacientului cu schizofrenie”

Vă invitam să fiți alături de noi, în data de 16 iunie 2022, ora 12.00, la Simpozionul cu titlul „Speranță pentru funcționalitatea pacientului cu schizofrenie”, ce va avea loc în noul sediul al Clinicii Hope din Iași, strada Bașota, nr 2, etaj 1

În contextul creșterii alarmante din ultimii ani, a numărului persoanelor suferind de probleme emoționale, necesitatea de servicii de calitate de psihiatrie și psihoterapie a crescut foarte mult, atât cele destinate adulților, dar și cele destinate copiilor.

De aceea, ne bucurăm de faptul că reușim să ne extindem serviciile și în zona Moldovei, punând la dispoziția locuitorilor din Iași toate programele noastre de tratament, unice în România. În cadrul simpozionului vom aborda subiecte importante privind recuperarea pacienților cu schizofrenie pentru a le oferi o viață normală.

Cu această ocazie, reușim să marcăm încă două premiere: programul nostru de psihoeducație pentru pacienții cu Schizofrenie și familiile lor devine GRATUIT și anunțăm înființarea Asociației Române de Psihoterapie în Schizofrenie!

„Pacienții cu schizofrenie din România merită  și pot avea o viață normală. Pentru a-și putea regăsi și reconstrui funcționalitatea este necesar să aibă acces la tratamente eficiente, inclusiv psihologice, conform ghidurilor internaționale. Educarea pacienților despre boala lor și oferirea de psihoterapie specifică este esențială și completează tratamentul medicamentos. De aceea ne bucurăm să putem oferi aceste intervenții gratuit inclusiv pentru pacienții din zona Iași-Moldova” declară Dr Gabriella Bondoc , fondator Clinica Hope.

În cadrul evenimentului dr. Gabriella Bondoc, fondator al Clinicii Hope, medic primar psihiatru și psihoterapeut va discuta despre „Accesibilitatea programelor psihosociale în tratamentul schizofreniei”, alături de Conf. Univ. Dr. Șerban Turliuc de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” care va vorbi despre Funcționalitatea, obiectiv terapeutic în prevenirea recăderilor și îmbunătățirea calității vieții pacienților cu schizofrenie”.

DESPRE CLINICA HOPE

CLINICA HOPE este liderul clinicilor de sănătate mintală din țară, atât prin cifra de afaceri cât și prin numărul de profesioniști și programele de tratament unice. Ne


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top