fbpx
Connect with us

Compania Antibiotice susține Ziua Națională a Sustenabilității

Compania Antibiotice susține Ziua Națională a Sustenabilității - News Moldova

Iasi

Compania Antibiotice susține Ziua Națională a Sustenabilității

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Astăzi, 27 octombrie, la inițiativa Ambasadei Sustenabilității în România se sărbătorește prima ediție a Zilei Naționale a Sustenabilității, zi promulgată de Președintele României pe 30 mai 2023

Campania derulată de Ambasadă cu această ocazie are un scop de conștientizare a conceptului de sustenabilitate pe înțelesul tuturor și se desfășoară în perioada 27 octombrie – 5 noiembrie.

Antibiotice, în calitate de membru al Ambasadei Sustenabilității în România, susține campania de conștientizare ”Sustenabilitatea  este siguranța zilei de mâine. Nu o putem lăsa în voia sorții lansată de Ambasadă în această perioadă.

Pe lângă adeziunea față de acțiunile desfășurate cu această ocazie, Antibiotice desfășoară în această perioadă, două proiecte de responsabilitate socială dedicate angajaților săi.

Astfel, de Ziua Națională a Sustenabilității, Antibiotice a demarat o campanie de colectare, la sediul companiei, a medicamentelor expirate sub îndemnul „Fii responsabil, nu trata mediul cu medicamente!”, având drept scop conștientizarea angajaților cu privire la importanța colectării adecvate a medicamentelor expirate.

Deșeurile de medicamente reprezintă o adevărată problemă pentru mediul înconjurător, atunci când ajung să fie aruncate la gunoi sau deversate în rețeaua de canalizare punând în pericol sănătatea oamenilor.

Totodată, în zilele de 30 și 31 octombrie, compania va organiza cursuri de prim ajutor. Proiectul intitulat Plus pentru Viață  are ca scop promovarea măsurilor de prim ajutor de bază în rândul angajaților Antibiotice, dar și a copiilor acestora, viitorii adulți care au nevoie de educație civică în acest sens.

Antibiotice investește responsabil pentru sănătatea generațiilor viitoare și dezvoltă proiecte și acțiuni care contribuie la trei obiective de dezvoltare durabilă:  sănătate și bunăstare, energie curată și accesibilă și acțiuni pentru schimbările climatice.

Parcursul realizat de Antibiotice până în prezent în domeniul sustenabilității, precum și indicatorii reprezentativi ce reflectă performanțele financiare și non-financiare ai companiei sunt reuniți în Raportul Anual Integrat 2022, accesibil pe site-ul www.antibiotice.ro.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top