fbpx
Connect with us

Comunele invecinate PLUGARI din IASI si PRAJENI din BOTOSANI vor fi RACORDATE la GAZ

Comunele invecinate PLUGARI din IASI si PRAJENI din BOTOSANI vor fi RACORDATE la GAZ - News Moldova

Iasi

Comunele invecinate PLUGARI din IASI si PRAJENI din BOTOSANI vor fi RACORDATE la GAZ

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Finanțarea  proiectului “Înființarea rețea de distribuție gaze naturale in comuna Plugari din județul Iași si comuna Prăjeni din județul Botoșani” a primit un răspuns favorabil

Aflat l-a cel de-al treilea mandat, primarul Mursa a comunei iesene PLUGARI, anunța încă din campania electorala din 2020 ca prioritate pentru sectorul de investiții si dezvoltare a comunei Plugari este accesarea de programe in vederea obținerii de fonduri pentru înființarea unei rețele de gaz in comuna.

Într-adevăr, mă aflu la începutul mandatului cu numărul trei. Prioritatea în acest mandat, raportat  la  sectorul de dezvoltare al comunei, este cea a accesării de programe în vederea obținerii de fonduri pentru înființarea unei rețele de gaz.

Deja am efectuat demersuri în acest sens, consultanții noștri lucrează deja la întocmirea dosarului de finanțare pentru obținerea unei finanțări  prin POIM 2014-2020.

Sperăm să ne încadrăm în timp și să punctăm o nouă realizare importantă  deoarece,  gazul este o resursă extrem de importanță și, sperăm noi, să fie accesibilă tuturor într-un timp cât mai scurt”, declara primarul Paul Mursa in 2020 la debutul celui de-al treilea mandat.

„Sunt foarte bucuros sa împart cu dumneavoastră aceasta realizare extraordinara si abia aștept sa înlocuim materialul lemnos cu confortul pe care îl va aduce gazul!”

Comunele invecinate PLUGARI din IASI si PRAJENI din BOTOSANI vor fi RACORDATE la GAZ - News Moldova

Valoarea investiției este de 15 milioane de euro, bani atrași de primar din fondurile europene. Edilul a anunțat public ca va iniția un proiect prin care Consiliul Local Plugari va aloca banii necesari pentru efectuarea branșamentelor tuturor familiilor din comuna, pentru a ajuta financiar branșarea tuturor familiilor la rețeaua de gaz.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top