fbpx
Connect with us

CONCURS național dedicat INOVAȚIEI în materie de ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ

CONCURS național dedicat INOVAȚIEI în materie de ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ - News Moldova

Iasi

CONCURS național dedicat INOVAȚIEI în materie de ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Susținătorii alimentației sănătoase, pasionații de artă culinară, studenți și elevi deopotrivă, își vor demonstra talentul în cadrul Concursului Național Studențesc „TRADIŢIE ŞI INOVAŢIE ÎN ARTA GASTRONOMICĂ – INOVAȚII PENTRU ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ” organizat de Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV), în parteneriat cu Liga Studenților Agronomi și Veterinari și cu Asociația Studenților Veterinari din Iași

Concursul avea loc joi, 9 iunie 2021, ora 10.00, la USV Iași, în sediul Tehnologia prelucrării produselor agricole (TPPA). Pe lângă studenții de la USV Iași, la această ediție a concursului vor mai participa tineri de la instituții de învățământ precum Facultatea de Inginere Alimentară din Suceava, Colegiul „Virgil Madgearu” Iași, Colegiul Agricol și Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” Iași, Liceul Tehnologic Economic de Turism Iași, Liceul Tehnologic „Mihail Kogălniceanu” Miroslava, Liceul Tehnologic Economic Pașcani, Liceul Tehnologic Hârlău.

CONCURS național dedicat INOVAȚIEI în materie de ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ - News Moldova

În cadrul Concursului Național, atât participanţii, cât şi invitaţii şi membrii juriului vor putea explora cultura gastronomică inovativă a grupurilor de studenţi şi elevi din diferite zone ale României. Echipele participante sunt compuse din câte doi membri, evenimentul încheindu-se cu o gală de premiere a celor mai bune inițiative în domeniu gastronomic, după o jurizare realizată de chefi cu notorietate națională și internațională”, a declarat prof. dr. Vasile Stoleru, prorector cu activitățile sociale.

Manifestarea are ca principal scop educaţia culinară care susţine interesul crescut al studenţilor şi elevilor pentru arta gustului şi, mai ales, dezvoltarea culturii gastronomice locale, aflată în continuă dezvoltare în România.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top