fbpx
Connect with us

Consilierul local Răzvan TIMOFCIUC, noul viceprimar al municipiului Iași

RAZVAN TIMOFCIUC - News Moldova

Iasi

Consilierul local Răzvan TIMOFCIUC, noul viceprimar al municipiului Iași


Consilierul local Răzvan Timofciuc a fost ales, astăzi, noul viceprimar al Iașului, beneficiind de sprijinul consilierilor PNL și PMP

Primarul Mihai Chirica a subliniat importanța acestei alegeri, afirmând că prin acest vot a fost restabilită majoritatea în Consiliul Local.

“Da, e un vot important, spunem noi, faptul că am reușit să restabilim majoritatea în Consiliul Local și avem tot un membru al USR-ului în momentul de față, la propunerea noastră. Sper să își ducă misiunea până la capăt. Nu mai sunt multe ședințe, pentru că dacă se comasează alegerile, vor fi maxim trei-patru ședințe”, a declarat primarul Chirica.

În timpul votului, consilierii PSD și USR au părăsit sala, exprimându-și dezacordul față de majoritatea formată din PNL, PMP și USR.

Bogdan Crucianu, lider de grup al consilierilor social-democrați, a fost categoric în privința poziției PSD: “Grupul Social Democrat nu girează sub nicio formă actuala administrație publică, și aici fac referire la grupul liberal, grupul PMP și USR.”

De asemenea, liderul de grup al consilierilor locali USR din Iași, Andrei Popescu, a adăugat că USR nu a făcut nicio nominalizare pentru funcția de viceprimar, precizând că Răzvan Timofciuc nu mai este membru al USR.

După depunerea jurământului, noul viceprimar a prezentat prioritățile sale, axându-se pe proiecte privind infrastructura școlară: “Am promovat de-a lungul anilor proiecte de Consiliu Local pentru construirea de noi săli de sport, pentru construirea de corpuri de clădire pentru școli, construirea de noi creșe sau pentru amenajarea de parcuri și spații de relaxare în cartier. Acum am primit oportunitatea de a mă ocupa direct de aceste domenii din funcția de viceprimar.”

Odată cu această alegere, se așteaptă ca Răzvan Timofciuc să aducă un nou suflu administrației locale și să se implice în proiecte esențiale pentru dezvoltarea educației și infrastructurii școlare în municipiul Iași.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top