fbpx
Connect with us

Constantin APINTILIESEI, managerul Spitalului CF Iași: “Vreau să continui ce am început aici! Spitalul are nevoie de un suflu nou”

Iasi

Constantin APINTILIESEI, managerul Spitalului CF Iași: “Vreau să continui ce am început aici! Spitalul are nevoie de un suflu nou”

Referitor la situația managementului Spitalului Clinic Căi Ferate Iași, în ultima perioadă au apărut o serie de informații cu privire la faptul că s-ar produce schimbări în structura de conducere a acestei instituții medicale, prin demisia managerului Constantin APINTILIESEI

Contactat de către redacția NEWS MOLDOVA, managerul Constantin Apintiliesei a declarat că aceste informații nu se verifică, dimpotrivă, programul de management este unul foarte serios, câteva proiecte aflându-se deja în implementare.

News Moldova îți recomandă și ...   Morel BOLEA, președintele ONG-ului Kasta Morrelly din Iași, REȚINUT pentru 24 de ore

“Nu este nimic adevărat, informațiile sunt pur speculative. Nu intenționez să demisionez. Vreau să continui ce am inceput aici; spitalul are nevoie de un suflu nou, de multă muncă, de multă organizare și, cel mai important, de multă corectitudine în relațiile de lucru”, a subliniat Constantin Apintiliesei, manager al Spitalului CF Iași.

Reamintim faptul că medicul Constantin Apintiliesei, specializat în ATI, a fost numit în funcția de manager al Sptalului CF Iași la data de 20 octombrie 2022, în urma schimbării de la conducere a managerului Mihai GOLD.

News Moldova îți recomandă și ...   Proiect despre efectul schimbărilor climatice asupra agriculturii, lansat la USV Iași

De menționat că Apintiliesei este și medic la Spitalul Județean din Bacău.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top