fbpx
Connect with us

Atac virulent al jurnalistului Cozmin Gușă la adresa Președintelui PNL Iași, Alexandru Muraru

Atac virulent al jurnalistului Cozmin Gușă la adresa Președintelui PNL Iași, Alexandru Muraru - News Moldova

Iasi

Atac virulent al jurnalistului Cozmin Gușă la adresa Președintelui PNL Iași, Alexandru Muraru

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Analistul politic Cozmin Gușă a luat, în cadrul rubricii Omul negru al zilei, de la Gold TV, o poziție critică față de comunicatul „ireverențios, isteric, de tip PRM-ist” al deputatului PNL Alexandru Muraru, dat după întâlnirea dintre ambasadorul Israelului în România cu președintele AUR, George Simion.

În urmă cu câteva zile, Gușă menționa că va dezvolta subiectul comunicatului lui Alexandru Muraru, menționând: ”Lovitură mare pentru rețeaua de influență a fraților Muraru și a ambasadorului Radu Ioanid, cei ce parazitează în mod nociv relaționarea României pe axa Washington-Ierusalim! Comunicatul isteric de tip “PRM-ist” al fratelui Muraru relevă magnitudinea loviturii politice reușite de către Simion&Company, lucru ce va avea efecte geopolitice vizibile în scurt timp.

Cozmin Gușă a ținut să dezvolte ideea într-o intervenție avută la Gold TV, într-o intervenție în cadrul rubricii Omul negru al zilei.

„Alexandru Muraru este astăzi omul negru al zilei și putea să fie de mult mai multe ori.
Dar motivul pentru care l-am ales astăzi, să fie în această postură, este modul ireverențios, isteric, de tip PRM-ist, în care i s-a adresat ambasadorul Israelului în România, care, spre deosebire de precedentul, David Saranga, care și-o organiza fel de fel de petreceri de gay prin apartamentul unde era păzit de instituțiile Statului Român, închid paranteza, acest ambasador este un tip foarte citit, un diplomat excepțional ponderat, cu mare experiență.

Alexandru Muraru, acesta, care este fostul consiliier a lui Ciucă de probleme de antisemitism, când Ciucă era prim-ministru și președintele organizației PNL Iași măi liberalilor, împreună cu fratele său și cu un tip, pe numele său Radu Ioanid, actualul ambasador al României în Israel, gașca acestor trei oameni, împreună cu alții, au dorit să inventeze în ultimii ani faptul că România ar fi antisemită.

Am militat împotriva acestor porniri ale lor, i-am vânat, cum se spune, i-am prins de fiecare dată, când au avut câte o tentativă și atunci, când au fost surprinși în flagrant, i-am și executat din punct de vedere jurnalistic. Vă dau exemplu, doar momentul în care au pus-o pe amărâta de Maia Morgenstern să joace acel teatru prost, dar Morgenstern a fost pe fază și s-a prins.

Nu mai insist aici și cu ceea ce a făcut referitor la Angela Gheorghiu, pe care și pe ea această gașcă de doi Murari și un Ioanid au pus-o să execute în postura de divă fel de fel de presiuni publice de tip cancel culture la adresa României.

Atacul la ambasador este grav de două ori. În primul rând că nu se face, în al doilea rând că nu exista motivație și în al treilea rând, acest ambasador acționa cu mandat de la premierul Israelului Bibi Netanyahu. Deși este previzibil, este că această enervare a lui Muraru pe ambasador pentru faptul că, și acum spun motivul, ambasadorul s-a întâlnit și a parafat un acord împreună cu George Simion.”

Conform analistului, acest comunicat poate duce prejudicii mari de imagine în cadrul relațiilor bilaterale dintre Israel și România,

„Deci acest atac va genera atenția statului Israel, și, considerând că Alexandru Muraru apare ca un om foarte apropiat, deliberal, dar mai ales de Klaus Iohannis, este previzibil ca statul Israel să redescopere toate acuzele vechi legate de Klaus Iohannis și organizațiile naziste pe care le-a preluat în structura Forumului Democrat German.
Adică atât de bine a acționat rețeaua Muraru-Ioanid, încât l-au adus pe Iohannis în fața unui pericol iminent, după părerea mea. Acesti frați coordonează foarte multe mișcări subterane în România, iar împreună cu Radu Ioanid coordonează și o rețea care ne pictează prost și la Washington și la Ierusalim, pe noi, pe români.

M-au pictat și pe mine prin Institutul Elie Wiesel, unde au inventat că aș fi antisemit, pentru că i-am criticat pe cei din familia Rothschild, spunând că ar controla Ucraina. Și nu e așa? N-au apărut dovezile public? Sau spunând că, de fapt, grâul ucrainean apaține companiilor unor evrei americani? Și nu e așa? N-a apărut public?

Deci, Alexandru Muraru sau Păduchele, după cum l-a botezat Ion Cristoiu și pe el și pe frate-su, apare ca omul negru al zilei pentru că a fost ireverențios la adresa ambasadorului Israelului și pentru că, pe cale de consecință, va pune în dificultate reprezentanți ai statului român de la Iohannis, de ce nu, poate chiar la Marcel Ciolacu.”

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top