Connect with us

Datoria de 1 milion de EURO a Federației de BOX a fost ACHITATĂ! Președintele Vasile CÎTEA: ”Îmi doresc din SUFLET ca tot efortul sportivilor Federației să fie RECUNOSCUT”

Iasi

Datoria de 1 milion de EURO a Federației de BOX a fost ACHITATĂ! Președintele Vasile CÎTEA: ”Îmi doresc din SUFLET ca tot efortul sportivilor Federației să fie RECUNOSCUT”

Un trio formidabil la Paris trimis de Federația Română de Box

Cosmin Gîrleanu, Andrei Arădoaie și Claudia Nechita sunt cei trei olimpici ai României aflați de la începutul acestei luni la Paris, pentru participarea la turneul continental de calificare la Tokyo, întrerupt anul trecut la Londra.
Cosmin Gîrleanu este deja calificat, luptând acum pentru medalie la competiția continentală, în timp ce Andrei (81 kg) și Claudia (57 kg) sunt nevoiți să strice pronosticurile specialiștilor și calculele hârtiei pentru a ajunge la Tokyo. Ambii întâlnesc liderul european al categoriei lor și ambii cred cu tărie în șansele lor de calificare.

Președintele Federației de Box, Vasile CÎTEA: ”Știu că au muncit mult pentru aceste calificări și vreau să îi asigur de tot suportul pe care îl pot oferi”

Contactat de jurnaliștii NEWS MOLDOVA, președintele Federației de Box, Vasile CÎTEA a declarat că cei trei tineri formează un trio formidabil în care are încredere.

Vasile CÎTEA a mai declarat că cei trei au muncit mult pentru aceste calificări și vrea să îi asigure de tot suportul său pentru perioada următoare.

”În momentul de față lotul olimpic se află la Paris la competiția de calificări pentru jocurile olimpice de la Tokyo de anul acesta, care practic trebuiau să aibă loc anul trecut, dar având în vedere contextul pandemic au fost amânate.
Avem o delegație formată din trei sportivi doi băieți și o fată. Tineri profesioniști în care am o mare încredere! Știu că au muncit mult pentru aceste calificări și vreau să îi asigur de tot suportul pe care îl pot oferi”, a declarat Vasile CÎTEA.

Vasile CÎTEA: ”Începând cu data de 15 a acestei luni vom fi prezenți la Campionatul European în Italia

Vasile CÎTEA a mai declarat că începând cu 15 iunie 2021, sportivii din cadrul Federației de Box vor fi prezenți la Campionatul European din Italia.

”Începând cu data de 15 a acestei luni vom fi prezenți la Campionatul European în Italia unde va fi o activitate efervescentă și avem o garnitură de tineret foarte bine pregătită. Ne-am făcut temele și sperăm din tot sufletul ca tinerii din cadrul Federației Române de Box să ajungă la cele mai bune rezultate.

Avem un lot valoros și generos în același timp de tineret și rămâne doar să putem activitatea ce să le asigurăm sportivilor tot ceea ce au nevoie pentru aș face treaba. Copii din cadrul Federației Române de Box sunt niște tineri excepționali, foarte bine pregătiți, cu un spirit al determinării cum rar am mai întâlnit și îmi doresc din suflet ca tot efortul lor să fie recunoscut”, a mai declarat Vasile CÎTEA.

Vasile CÎTEA: ”Am reușit să achităm datoria de 1 milion de EURO a Federației de BOX”

Vasile CÎTEA a mai declarat că a reușit de la venirea sa la conducerea Federației de Box să achite datoria de peste un milion de euro și a câștigat și cele 15 procese pe care Federația le avea pe rol. 

”Vreau să menționez că am reușit să achităm toate datoriile pe care Federația le-a avut deoarece în momentul în care am preluat eu Federația în ianuarie 2016, Federația avea datorii de peste 1 milion de euro și vreo 15 procese pe rol. Am reușit să achit tot ce era de achitat și să câștig în instanță procesele în care era inclusă și Federația.

Din nefericire bugetul pe anul acesta este foarte sărac și încercăm să găsim sprijin la sponsori și la parteneri pentru susținerea sportivilor”, a concis Vasile CÎTEA.

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

2 Comments

2 Comments

  1. Radu Romantov

    7 iunie 2021 at 12:18 PM

    Felicitări

  2. Nagy Arpad

    8 iunie 2021 at 7:21 PM

    Ne poate apune explicit ,din ce bani s-au platit datoriile si daca cineva a sponsorizat ,ce pretentii a avut !!!??(a vrut banii inapoi sau a avut alte facilitati ?)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top