fbpx
Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Cosette CHICHIRĂU, DEPUTAT USR de IAȘI

Cosette Chichirau - News Moldova

Iasi

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Cosette CHICHIRĂU, DEPUTAT USR de IAȘI


NEWS MOLDOVA continuă să analizeze averile aleșilor din regiunea Moldovei

Într-un demers de transparență și responsabilitate civică, NEWS MOLDOVA dorește să ofere cetățenilor o imagine clară a situației financiare a aleșilor, pe lângă informațiile oferite despre activitatea parlamentarilor, primarilor și a președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei.

Mai departe, vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

News Moldova îți recomandă și ...   Caravana TIFF Unlimited aduce în parcul Palas filmele în aer liber și atmosfera de festival

Deputat USR de IAȘI: Paula-Cosette CHICHIRĂU

Cosette Chichirau - News Moldova

Paula-Cosette Chichirău, deputat USR de IAȘI, aflat la al doilea mandat, și-a publicat ultima declarație de avere în data de 14 iunie 2023.

Nu este proprietară în acte nici pe terenuri, nici pe imobile iar în ultimul an nu a înstrăinat bunuri monile sau imobile din România și străinătate. Și-a achiziționat în leasing un Audi Q3 din 2021.

A investit până acum într-un cont deschis la Fidelity Brokerage Services LLC 274280 de dolari iar mare parte a fondurilor provin din vânzarea unui apartament deținut în Boston, SUA. În conturi deschise la diferite bănci a reușit să economisească aproape 14 mii de dolari, 12 mii de euro și 29 de mii de lei.

News Moldova îți recomandă și ...   Un elev de 17 ani a murit într-o tabără din Iași, după ce a fumat şi a băut energizante în exces!

Deputatul Chichirău declară faptul că a împrumutat Asociația Centrul de Știință Aleodor cu 25 de mii de lei dar și că a dat un avans de 64 de mii de euro pentru un apartament.

În privința datoriilor, Cosette Chichirău menționează restul de plată pentru mașina luată în leasing, AudiQ3, adică 82 de mii de lei, pe care trebuie să-i plătească până în 2025.

Veniturile deputatului USR s-au diminuat considerabil, după vânzarea apartamentului din SUA, de la care obținea sume considerabile din chirii. În ultimul an, Paula-Cosette Chichirău a câștigat doar sumele plătite de Camera Deputaților, în valoare totală de 136225 de lei.

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul USR Marius Bodea a prezentat soluțiile concrete și termenele de realizare a problematicii mobilității în zona Bucium


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top