fbpx
Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Cosette CHICHIRĂU, DEPUTAT USR de IAȘI

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Cosette CHICHIRĂU, DEPUTAT USR de IAȘI - News Moldova

Iasi

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Cosette CHICHIRĂU, DEPUTAT USR de IAȘI

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


NEWS MOLDOVA continuă să analizeze averile aleșilor din regiunea Moldovei

Într-un demers de transparență și responsabilitate civică, NEWS MOLDOVA dorește să ofere cetățenilor o imagine clară a situației financiare a aleșilor, pe lângă informațiile oferite despre activitatea parlamentarilor, primarilor și a președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei.

Mai departe, vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Deputat USR de IAȘI: Paula-Cosette CHICHIRĂU

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Cosette CHICHIRĂU, DEPUTAT USR de IAȘI - News Moldova

Paula-Cosette Chichirău, deputat USR de IAȘI, aflat la al doilea mandat, și-a publicat ultima declarație de avere în data de 14 iunie 2023.

Nu este proprietară în acte nici pe terenuri, nici pe imobile iar în ultimul an nu a înstrăinat bunuri monile sau imobile din România și străinătate. Și-a achiziționat în leasing un Audi Q3 din 2021.

A investit până acum într-un cont deschis la Fidelity Brokerage Services LLC 274280 de dolari iar mare parte a fondurilor provin din vânzarea unui apartament deținut în Boston, SUA. În conturi deschise la diferite bănci a reușit să economisească aproape 14 mii de dolari, 12 mii de euro și 29 de mii de lei.

Deputatul Chichirău declară faptul că a împrumutat Asociația Centrul de Știință Aleodor cu 25 de mii de lei dar și că a dat un avans de 64 de mii de euro pentru un apartament.

În privința datoriilor, Cosette Chichirău menționează restul de plată pentru mașina luată în leasing, AudiQ3, adică 82 de mii de lei, pe care trebuie să-i plătească până în 2025.

Veniturile deputatului USR s-au diminuat considerabil, după vânzarea apartamentului din SUA, de la care obținea sume considerabile din chirii. În ultimul an, Paula-Cosette Chichirău a câștigat doar sumele plătite de Camera Deputaților, în valoare totală de 136225 de lei.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top